benitech is een bedrijf dat zich specialiseert in kunststof kozijnen. Ze bieden garantie aan op de geïnstalleerde kozijnen, maar liefst 20 jaar. U kan altijd rekenen op klantgerichte benadering, kwaliteit en service. U betaalt pas na de montage, en u kan nog voordeliger genieten van onze kunststof kozijnen door Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan te vragen. 

Wat bied ons bedrijf aan?

Kunststof kozijnen zijn heel goed voor isolatie en totaal niet duur. Door de hoge isolatiewaarde is een een renovatie met kunststof kozijnen dus ook energiebesparend. Wij staan garant voor ene zorgvuldige montage van goede kozijnen van merken zoals Schüco en VEKA. Daarbovenop geven we ook nog eens 20 jaar garantie, voor een voordelige prijs. De renovatie wordt begeleid vanaf het begin tot het eind, en zelf ruimen wij zelfs de rommel op. Alles wordt volledig afgewerkt, inclusief vensterbanken, horren, sleten en optionele roosters. De voordelen van ons bedrijf zijn:

  • U doet geen aanbetaling. Maandelijkse betaling is mogelijk.
  • Er wordt alleen de beste kwaliteit geleverd. 
  • Alles wordt voor u geregeld en er is maar 1 aanspreekpunt
  • 20 jaar garantie
  • uitstekende service

Maar waarom dus kunststof kozijnen? Deze kozijnen hebben extra voordelen tegenover traditionele, zoals:

De beste isolatie. Kunststof isoleert beter dan hout, en via een slim systeem van holtes wordt dit voordeel nog groter en worden problemen zoals condens voorkomen. Ook speelt dubbelglas hier natuurlijk bij een rol. Daarom leveren wij de kozijnen op maat gemaakt met het beste glas en bijpassende horren. Ook gebruiken wij alleen de stevigste kozijnen. 

U hoeft nooit meer te schilderen. Onze kozijnen zijn makkelijk schoon te maken met een simpel sopje en zeep. Ook komt u veel goedkoper uit, omdat u niet elke 5 jaar opnieuw uw kozijnen hoeft te laten schilderen. 

Er zijn verschillende soorten ramen. Kozijnen zijn op te delen in vast en bewegend. Hierin onderscheiden we vooral het vaste, draai, kiep en val raam. Onze site bied een overzicht van alle soorten ramen en kozijnen aan. 

Op onze site kan u maandelijks betalen. U hoeft geen aanbetaling te doen en u hoeft pas na de volledige montage te betalen. Zo weet u zeker dat alles geleverd is en overeen is gekomen. Aangezien renovaties vaak prijzig zijn, bied benitech ook een betaalplan aan, en deze wordt opgesteld door specialisten.

De voordelen van benitech

Onze winkel bied gratis offerte en uitstekende service aan. Onze adviseurs komen persoonlijk op bezoek bij u thuis zodat ze de situatie kunnen bekijken en alle wensen van u kunnen doornemen. Op deze manier komen er achteraf geen verassingen, en krijgt u precies wat u wil. Na de montage bellen we natuurlijk nog even of alles na wens is verlopen. Mocht er toch nog iets aan de hand zijn, wordt er persoonlijk een monteur gestuurd om met uw probleem te helpen. 

Dus, bent u opzoek naar kunststof kozijnen? Bij benitech kan u de beste isolerende kunststof kozijnen vinden. Ze bieden een persoonlijke oplossing aan voor een scherpe prijs, en luisteren naar al uw wensen. De service verloopt soepel en alles wordt zelfs netjes opgeruimd. Twijfel niet, en neem nu direct contact op met benitech

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn