Bent u in verwachting, dan kunnen alle veranderingen erg overweldigend zijn. Dit maakt het erg lastig om een goed overzicht te houden over wat u allemaal zou moeten regelen voordat de baby komt. Lang niet iedereen staat er bij stil om al op tijd geboortekaartjes uit te zoeken. Dat er een babykamer gereed moet worden gemaakt, dat staat natuurlijk vast. En uiteraard wordt er ook nagedacht over de inrichting ervan. Kleertjes voor de eerste weken worden alvast gekocht en vergeet dan ook vooral niet om verzorgingsproducten te kopen en voldoende luiers in te slaan. Er zijn lijstjes te krijgen waarop alles staat wat u aan zou moeten schaffen als u voor het eerst een kindje krijgt. Daarop staat echter vaak niet vermeld dat u ook aan de geboortekaartjes moet denken en dit is juist iets wat goed is om al op tijd te regelen. Wacht echt niet met het uitzoeken van geboortekaartjes tot u in de laatste weken van uw zwangerschap zit, want als uw kindje te vroeg geboren wordt, wilt u op dat moment niet ook nog eens hoeven nadenken over wat u een mooi ontwerp voor een kaartje vindt en wat voor soort tekst u er op wilt zetten. Dit zijn zaken die u al vroeg kunt bedenken en een ontwerp kunt u ook al op tijd uitzoeken. Door alvast te bepalen welk kaartjesontwerp u het meest aanspreekt en welke tekst er op moet komen te staan, hebt u in feite alles klaar voor de geboortekaartjes. Is uw baby er eenmaal, dan hoeven alleen de naam en datum nog toegevoegd te worden. Het is ook verstandig om al van te voren na te denken over wie u allemaal geboortekaartjes zou willen sturen en hiervan een adressenlijst te maken. Dat maakt het op het moment suprême een stuk eenvoudiger om de kaarten klaar te maken voor verzending en bovendien weet u dan veel beter hoeveel kaartjes u moet laten drukken.

De mooiste geboortekaartjes

Een belangrijk punt bij het uitzoeken van geboortekaartjes is natuurlijk dat het ontwerp ervan helemaal past bij uw gezin. Wat anderen er van vinden, dat is aan hen, het gaat erom dat u er blij van wordt. Het is immers een zeer vreugdevolle gebeurtenis en een erg belangrijk moment in uw leven en dat viert u onder meer door het sturen van geboortekaartjes die helemaal bij u passen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een klassiek ontwerp, anderen houden juist van strak en modern. Sommigen geven de voorkeur aan neutrale kleuren, terwijl anderen juist graag een genderspecifieke kleur kiezen. De een kiest voor weinig kleur, terwijl het anderen niet bont genoeg kan zijn. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Hebt u nog geen goed beeld van wat voor soort geboortekaartjes u nu eigenlijk mooi vindt? Kijk dan eens rustig rond, er is heel veel te krijgen dus er is altijd wel een ontwerp te vinden waar u blij van wordt. Laat de verschillende mogelijkheden rustig op u inwerken, zodat u een goed beeld krijgt van de opties die u hebt en van wat u het liefst zou willen kiezen. Zo vaak verstuurt u geen geboortekaartjes, de keer of keren dat u het doet, wilt u natuurlijk ook graag dat ze helemaal perfect zijn. Het is dus zeker de moeite waard om tijd en aandacht te besteden aan het vinden van het perfecte kaartje voor uw baby’tje.

Bloom09 voor originele, lieve en hippe designs

Hebt u al vele geboortekaartjes bekeken en bent u tot de conclusie gekomen dat een lief en hip design is waar u naar op zoek bent? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij Bloom09. Zij hebben een zeer ruim aanbod geboortekaartjes en stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een origineel, hip en lief ontwerp. Alle tekeningen die voor de kaartjes gebruikt zijn, zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Het is gewoon te zien dat ze met zorg, aandacht en liefde gemaakt zijn. Hun unieke collectie geboortekaartjes garandeert bovendien dat u bij hen iets kunt vinden dat u niet al een keer in uw familie- of vriendenkring voorbij hebt zien komen. Dat is natuurlijk wel belangrijk, u wilt niet dat iemand anders die u kent precies hetzelfde ontwerp kiest als u. Naast de bijzonder mooie ontwerpen heeft Bloom09 ook als voordeel dat u heel gemakkelijk online kunt zoeken naar hun mogelijkheden. U kunt op ieder moment van de dag eens rondneuzen tussen de verschillende mogelijkheden en zo vaak kijken als u zelf wilt. Net zo lang totdat u iets gevonden hebt waar u helemaal blij van wordt. Een ander pluspunt is dat u bij hen ook altijd een proefdruk kunt laten maken. Kleuren kunnen op een beeldscherm immers nog wel eens wat afwijken van hoe ze in het echt zijn. Door te kiezen voor een proefdruk, voorkomt u dat de geboortekaartjes uiteindelijk toch wat tegenvallen. Wilt u de geboortepost echt bijzonder maken, kies dan voor een van de extra opties van Bloom09:

  • adresetiketten in de stijl van het gekozen ontwerp, om de envelop aan te laten sluiten bij het kaartje
  • sluitstickers, voor extra stijl en natuurlijk om de enveloppen gemakkelijker dicht te kunnen maken
  • labels of stempels in bijpassende stijl, om de geboortekaartjes en enveloppen te versieren en echt helemaal uniek te maken

Voor wie van lieve, hippe en originele geboortekaartjes houdt, is Bloom09 dus absoluut het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn