Gaat u scheiden? Dan is dat een pijnlijke tijd. Misschien zijn jullie te snel getrouwd maar het kan ook zo zijn dat de rek er simpelweg uit is. Misschien bent u zelfs verliefd geworden op een ander. Het kost erg veel tijd en moeite om in een relatie te zijn en om de relatie gezond en vruchtbaar te houden. Helaas kan een mediator scheiding daarna noodzakelijk zijn. Vindt u het namelijk erg moeilijk om met uw partner te communiceren? Of loert er altijd wel een ruzie die vaak ernstig uit de hand loopt? Dan kunt u een mediator scheiding in de arm nemen die u kan helpen bij alle technische zaken die bij het scheiden komen kijken. Het zijn zaken waar u misschien uw hoofd niet bij kunt houden omdat u emotioneel gebroken bent vanwege de plotselinge scheiding. Maar u wilt er natuurlijk niet bekaaid afkomen. Soms is er zelfs een advocaat en een rechterlijk besluit nodig om het over enkele zaken eens te worden. Maar we hopen dat het dankzij de mediator scheiding niet zover hoeft te komen. Wilt u daar graag iets meer over weten en hebt u dit onderwerp met uw aanstaande ex besproken? Kijk dan samen eens op onze website want daar zult u namelijk zien dat er een mediator scheiding voor u samen klaarstaat die u graag door dit proces leidt. Dankzij marletmediation wordt iedere scheiding draaglijker gemaakt en dat is voor alle partijen een zegen.

Een mediator scheiding in de arm nemen zal positief werken

Woont u in Zaandam en omstreken? Dan mag u op onze mediator scheiding rekenen. Maak een afspraak en hij of zij komt bij u langs. Bespreekt u het liever op neutraal terrein zodat u zich beter kunt concentreren en u minder laat afleiden door randzaken? Ook dat is in overleg zeker mogelijk. Maak allebei in ieder geval de tijd vrij om afspraken te maken over de toekomst. Niet alleen over de toekomst van u beiden maar, misschien nog wel belangrijker, over de toekomst van uw kroost. Uw kinderen mogen hier namelijk nooit al te zeer onder lijden. We kunnen moeilijk stellen dat uw kinderen er helemaal niet onder zullen lijden want een scheiding brengt doorgaans een litteken met zich meer. Daarom is het zo belangrijk om een mediator scheiding in te huren zodat u op een volwassen manier met elkaar de belangrijke zaken kunt bespreken zodat het uiteengaan hopelijk mee zal vallen en waardoor u wellicht ook in de toekomst zo af en toe met elkaar kunt praten. Goede vrienden blijven is eerder een uitzondering dan de regel maar wie weet groeit u ooit weer naar elkaar toe. Op dit moment zoekt u in ieder geval een mediator scheiding. Redenen zijn:

  • Omdat u een eerlijke verdeling wilt van goederen en financiën,
  • U zoekt hulp bij de voogdijregeling en alimentatieregeling,
  • En natuurlijk hoe u samen het scheidingsproces in gang kunnen zetten.

Er moeten meer zaken geregeld worden dan u denkt

Zoekt u aldus een mediator scheiding in Zaandam en omgeving? Dan kiest u hopelijk voor onze hulp. Ook als u coaching of supervisie nodig in uw huidige relatie dan kan de mediator u samenbrengen. Communicatie is vaak de sleutel die zoek is geraakt. En soms hebben we een buitenstaander in het leven nodig die er op een meer rationele en objectieve manier naar kan kijken. Klim daarom in de pen en vraag om hulp via de mail. Uiteraard kunt u ons kantoor ook op kantooruren opbellen. Dan kunnen we u direct inplannen voor een eerste kennismakingsgesprek. Kijkt u ook eens op marletmediation.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn