Een paar maanden geleden was ons huis toe aan een grote verbouwing. Zoals dat met huizen gaat, ben je nooit met ze klaar. Wanneer je een gedeelte verbouwd hebt, dan staat het volgende al weer op het programma. Voor ons was het nu tijd om de badkamer grondig te verbouwen. Wij hadden ons badkamer nu al ruim twintig jaar en vonden dat het tijd werd voor iets nieuws. Daarom waren ik en mijn man zes maanden geleden naar de keukenboer gegaan om een moderne badkamer uit te zoeken. Het uitzoeken van een nieuwe badkamer viel erg tegen. Je denkt dat je een paar uurtjes gaat rondkijken, maar uiteindelijk ben je bijna de hele dag kwijt. Wat ook erg tegen viel was dat veel keukenboeren een erg hoge prijs vragen. Ze maken een mooie tekening, komen met leuke voorstellen en voordat je het weet zit je zesduizend euro over budget. Gelukkig konden we uiteindelijk een mooie badkamer vinden die wij met ons budget konden kopen. Mijn neef is gelukkig redelijk handig en zou voor ons de badkamer verbouwen voor een goede prijs. Hij had wel aan aangegeven dat hij misschien iemand anders zou moeten inschakelen. Hij is niet zo handig met de riolering en dan kan je dat gedeelte beter laten doen door een ontstoppingsbedrijf in Eindhoven. Helaas kwam alles voor de badkamer drie weken later binnen dan afgesproken, maar dan konden wij eindelijk twee maanden geleden aan de slag. Gelukkig hadden we geen haast met verbouwen en maakte het voor mijn neef niet zoveel uit. Mijn neef wist al dat het een flinke verbouwing zou worden en had er een aantal weekenden voor uitgetrokken. De nieuwe indeling van de badkamer zou ook betekenen dat het toilet anders geplaatst zou worden. Bij het weghalen van het oude toilet merkte hij al dat de afvoer niet meer in goede staat was en mijn neef vond het een beter idee om dit te vernieuwen. Hij dacht eerst nog dat het meeviel, maar al snel bleek dat het probleem veel erger was. Het was voor hem duidelijk dat een groot gedeelte van het rioolnetwerk aangepast moest worden en dat wij een ontstoppingsbedrijf in Eindhoven nodig hadden.

Dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven heeft goed werk afgeleverd

Voor het vernieuwen van het rioolnetwerk kwamen we uit bij Rioolprobleem Kwijt. Er kwam eerst iemand langs om de situatie te beoordelen en hij kwam tot dezelfde conclusie, er moest een groot gedeelte vervangen worden. In overleg met mijn neef kwamen ze samen tot een plan dat te combineren viel met de verbouwing. Het plan wat ze samen gemaakt hadden zorgde ervoor dat wij nauwelijks extra overlast hadden van de verbouwing. De vakmensen van dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven zouden een dag van te voren aan de slag gaan met de onderdelen die mijn neef zou verbouwen. Mijn neef kon er eerst voor zorgen dat de onderdelen gesloopt zouden zijn, zodat de mensen van dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven er gemakkelijk bij konden en zou het daarna afwerken met het nieuwe toilet en tegels. Door het op deze manier te doen veel het niet alleen voor ons mee met de overlast, en had mijn neef bijna geen extra werk.

Dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven kan trouwens ook helpen met:

  • Het ontstoppen van het riool en afvoer
  • Vernieuwen en aanleggen van het riool
  • Beheer en advies voor rioolwerkzaamheden

Als wij ooit nog problemen hebben met het riool, dan weten wij dat dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven een goede keuze is. Ze waren erg vakkundig en probeerde met ons mee te denken. Het plan dat dit ontstoppingsbedrijf uit Eindhoven samen met mijn neef konden opstellen was perfect voor onze situatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn