Op zoek naar natuurlijke geneeskunde voor stressklachten? Dan ben je bij Beauty Healing De Biesbosch helemaal op het juiste adres. We staan tot op zekere hoogte allemaal onder druk. We leven een leven en we hebben verplichtingen. We moeten voor onszelf zorgen, misschien ook voor onze kinderen en we willen ook nog naar de sportschool of een update plaatsen op social media. We leven in tijdens van verandering, veel meer dan onze vorige generaties en soms wordt dat ons te veel. Natuurlijke geneeskunde kan je helpen bij het verlichten en verhelpen van klachten veroorzaakt door te veel stress. Ons lichaam kan best wat hebben. Het wordt de hele dag door blootgesteld aan prikkels, maar ieder lichaam heeft ook zijn grenzen en als die grenzen bereikt worden, dan gaat het lichaam in protest. Er ontstaan klachten. Dan moet je denken aan fysieke pijn, maar ook horen we veel mensen over onrust en stress. Mensen geven aan dat ze het heel erg moeilijk vinden om te ontspannen. Natuurlijke geneeskunde kan daarop het antwoord zijn. Natuurlijke geneeskunde helpt je bij het terugvinden van de natuurlijke balans van het lichaam. Er zijn een aantal verschillende soorten therapieën die we aanbieden zoals:

  • VoetreflexPlus
  • SensiPlus
  • Intence therapie

Natuurlijke geneeskunde bij moeheid

Ben je moe en kun je niet goed in slaap komen waardoor je niet goed uitrust en er overdag niet veel uit je handen komt? Dat is super vervelend en iets wat je heel erg graag wilt veranderen in je leven. Lekkerder in je vel zitten kan door gebruik te maken van natuurlijke geneeswijze die bij je past. Ieder mens is anders en heeft ook weer een ander gestel. Natuurlijk geneeswijze richt zich op de mens als uniek wezen. Natuurlijke geneeswijze is dus per definitie persoonlijk. Een van de mogelijkheden is voetreflex therapie. In de voeten zitten heel erg veel zenuwen waar mee gewerkt kan worden. De voetreflex therapie richt zich in het bijzonder op de voeten maar ook is er aandacht voor de handen en het hoofd. Het is een vorm van massage die de uiteinden van het lichaam aanpakt waardoor je heel goed kan ontspannen en in een diepe ontspanning terecht kunt komen. Deze natuurlijke geneeskunde bevordert tevens de bloedsomloop waardoor afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten.

Loslaten en ontspannen

Hoewel veel mensen zich er niet van bewust zijn is het toch echt zo simpel; zorgen voor voldoende ontspanning, weten wanneer je moet rusten en wanneer je in actie moet komen, is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan in een wel hele vluchtige maatschappij. Het is dan ook zaak dat je er voor zorgt dat weet waar je grenzen liggen. Loslaten en ontspannen kan je met natuurlijke geneeskunde bereiken in de vorm van bijvoorbeeld een massage. Natuurlijke geneeskunde kies je op basis van jouw behoeften. Klachten die mensen ervaren door stress lopen heel erg uiteen. Vaak begint het met prikkelbaarheid. Mensen merken dat ze sneller geïrriteerd zijn. Op den duur kunnen die klachten behoorlijk uit de hand lopen. Klachten die worden veroorzaakt door stress moeten dan ook altijd worden voorkomen. Er moet worden gezorgd voor voldoende ontspanning. Maar ook is het belangrijk dat je je bewust bent van je eigen lichaam en de signalen die het geeft in een vroeg stadium. Je lichaam vertelt je namelijk alles over je gezondheid. Het is dan ook verstandig om er goed naar te luisteren en klachten niet te negeren. Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn