Samen met een vriendin huur ik een woning in Utrecht. De woning ligt in een wat oudere wijk in de buitenstad, dus het interieur was wat verouderd. Daarom zijn mijn vriendin en ik op allerlei manieren bezig om ons huisje wat op te knappen en wat stijlvoller te maken. Om die reden hebben we onlangs ook een aantal mooie inbouw led spotjes gekocht. We hadden slechts een aantal oudere lampen en we vonden de woonkamer er niet heel gezellig uitzien. Ook de keuken en badkamer waren nogal onderbelicht. Nieuwe inbouw led spotjes leken ons allebei ideaal om dit probleem op te lossen. We hadden het goed ingeschat, want alle vertrekken zien er inderdaad een stuk mooier en gezelliger uit. Mijn vriendin en ik hebben de nieuwe inbouw led spotjes gekocht op de website Ledinbouwspotsleds.nl. Een kennis had ons deze website aangeraden en we zijn heel blij dat hij dat heeft gedaan. De website is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bovendien zijn de prijzen heel laag en ieder product is stuk voor stuk van heel hoge kwaliteit. De beoordeling van andere klanten sprak ons ook erg aan. Om deze en andere redenen zijn we uiteindelijk voor dit bedrijf gegaan.

Voordelige inbouw led spotjes

Mijn vriendin en ik staan allebei nog aan het begin van onze carrière, dus we wilden wel het liefst voordelige inbouw led spotjes vinden. Op Ledinbouwspotsleds.nl is dit zeker gelukt. We waren verbaasd over de lage prijzen. Kon dat wel voor producten van zulke goede merken? Blijkbaar wel dus. Naast de producten zijn we ook heel blij over:

  • De service van het bedrijf: toen we informeerden over de inbouw led spotjes stond een medewerker ons heel vriendelijk te woord en we voelden ons gelijk op ons gemak
  • De vele diensten van de onderneming: de gratis en snelle verzending (de volgende dag al in huis), 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd spraken ons erg aan
  • Het grote en veelzijdige aanbod: door de vele stijlen inbouwspots zit er voor iedere smaak wel wat tussen

Uiteindelijk zijn we natuurlijk nog het meest tevreden over de lage prijs van de led spots. Maar ook de stijl en uitstraling van de lampen bevalt ons zeer. Het past precies bij de rest van ons interieur (voor zover we dit al aangepast hebben aan onze smaak). We kunnen niet wachten tot we de volgende aanpassing gaan doen aan het interieur zodat ons huis steeds beter bij onze smaak past.

Veelzijdig assortiment ledverlichting

Tegenwoordig is ledverlichting heel populair. Het is een stuk beter dan de oude lampen die wij hadden. De inbouw led spotjes zijn zuiniger en ze zien er ook nog mooier uit. Bij Ledinbouwspotsleds kun je uit een heel groot assortiment kiezen. Zo kun je voor ieder vertrek in je huis een geschikte optie vinden. In onze badkamer hebben we bijvoorbeeld mooie witte inbouw led spotjes die precies bij de rest van het interieur passen. Daarnaast hebben we een aantal lampen met een lage inbouwdiepte gekocht. Zelfs een paar opbouw lampen zijn nu in ons huisje te vinden. We wisten eerlijk gezegd niet eens dat dat ook een optie was, maar het staat heel mooi in onze woonkamer. Naast de verschillende modellen is er natuurlijk ook genoeg keus wat betreft toebehoren. Ook dimmers behoren tot het assortiment. Zo heb je alles wat je nodig hebt op één plek voor de belichting van je huis. Omdat het de eerste keer was voor ons allebei om nieuwe verlichting te kopen, waren we heel blij met de hulp van de vriendelijke medewerkers. Dankzij hen hebben we snel gevonden waar we naar zochten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn