Een horloge winder is echt in de mode. Een horloge winder is een zeer luxe horlogehouder waarmee u op een prachtige manier uw horloge kunt stallen op elke plek in huis. Draagt u uw horloge niet zo vaak meer maar is het wel een prachtig juweel? Koop dan een horloge winder zodat u daar uw horloge in kunt plaatsen. U kunt al een dergelijke watchwinder bij ons kopen voor maar 159 euro. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neemt u in dat geval eens een kijkje op r2watchwinder.nl en kies uit een grijs, zwart of wit design. Deze blokken kunt u tot wel 5 stuks opstapelen dus ook de andere horloge-eigenaren in huis kunnen hun horloges hierin plaatsen. Waarom zou u een horloge winder kopen? Misschien zoekt u een origineel cadeau voor een vriend of familielid waarvan u weet dat hij of zij erg zuinig is op zijn of haar horloge. Misschien hebt u een duur horloge en durft u het daarom niet zo vaak te dragen. Het kan ook een erfstuk zijn dat een centrale plek in de woonkamer verdient. Er zijn aldus diverse redenen om een horloge winder te kopen. Velen gebruiken bijvoorbeeld niet langer een horloge omdat ze met hun smartphone ook de tijd kunnen opzoeken. Het zou jammer zijn als u dan uw zuurverdiende horloge in een la opbergt.

U bestuurt de horloge winder met behulp van een speciale app

Dankzij onze horloge winder krijgt de horloge weer een belangrijkere plek in uw leven. Haal het uit de kast of lade en plaats het in de horloge winder. Wist u dat u deze watchwinder van een afstand kunt besturen? U kunt namelijk een gratis app downloaden waarmee u via Bluetooth 4.0 uw kastje kunt besturen. Met meer dan 9.000 voorgeprogrammeerde horlogespecificaties zal vrijwel elke horloge die u in de horloge winder plaatst de juiste tijd aangeven. Ook in het donker kunt u nog steeds zien hoe laat het is want de horloge winder heeft een ingebouwde Ledverlichting, uiteraard ook te besturen met de app op uw smartphone of tablet. U hoeft daarnaast niet bang te zijn dat uw horloge te lijden krijgt door elektromagnetische straling. Deze horloge winder heeft een elektromagnetische bescherming zodat uw horloge niet gemagnetiseerd kan worden. SPIN-R is dan ook het absolute topmerk onder horlogehouders. Niet alleen het design is verfrissend, het gebruiksgemak is erg prettig. Het is de ideale manier om uw horloge veilig op te bergen in huis, op kantoor of waar u dan ook graag een draagbare klok wilt neerzetten. Als u de horloge weer wilt dragen dan kunt u het eenvoudig verwijderen en om uw pols doen.

Kijkt u op onze website naar de retailer bij u in de buurt

U kunt dit object online bestellen. Misschien hoeven we u niet uit te leggen hoe dat precies gaat. Maar voor diegene die hier niet zo bekend mee is, toch even een korte samenvatting:

  • Gaat u naar de website toe en kies de watchwinder uit in de door u gewenste kleur,
  • Vul vervolgens uw gegevens in zoals naam, adres en e-mailadres,
  • Dan kunt u direct betalen door in te loggen op uw PayPal- of iDEALaccount. Betaalt u liever met uw credit card? Dan doen we daar natuurlijk niet moeilijk over.

Misschien vindt u het onprettig om online te bestellen en kijkt u liever de kat uit de boom. U vindt op de site een handig overzichtskaartje van Nederland met daarop alle retailers die ons product verkopen. Wilt u zelf retailer worden? Bel of mail ons dan direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn