Er zijn vele vormen van marketing mogelijk in deze moderne wereld. Het maken van banners, reclames op YouTube en andere sociale media, het versturen van nieuwsbrieven en ga zo maar door. Mailing sturen hoort daar ook zeker bij en dat is dan ook een vak apart. Wilt u het mailing sturen graag uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf? Dan hopen wij van harte dat u de moeite neemt om ons website te bekijken. Want op msabv.nl leggen we u alles uit over het mailing sturen. Want wat bedoelen wij hier nu eigenlijk precies mee en waarom kan dit u verder helpen? Het is een meer ouderwetse vorm in een nieuw laagje. Want we versturen voor u brieven naar de door u geselecteerde groepen in de regio waar u werkzaam bent. Het kan gaan om een gemeente, een woonwijk, een provincie, stad of heel Nederland. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen het allemaal aan. Het gaat vaak om een flyer die we in allerlei soorten en maten kunnen maken. Daarop staan uw acties en aanbiedingen, contactgegevens, logo’s, slogans en andere informatie die u er op wilt vermelden. Het grote pluspunt bij het mailing sturen is het feit dat u het personaliseert. Al was het enkel omdat u er het adres van de individuele bewoners op kunt zetten! Spreekt u mensen persoonlijk aan, dan zijn ze sneller geneigd om even te kijken. En wie weet is mailing sturen daarom wel de beste methode om nieuwe klanten te werven.

Overweeg om mailing te sturen

Het mailing sturen hoeft helemaal niet duur te zijn. Want een e-mail zoals een nieuwsbrief sturen is vrijwel gratis. Alleen verstuurt u deze brieven aan huidige klanten en schiet u er in die zin weinig mee op. Een mailing sturen kan in allerlei vormen en men heeft iets tastbaars in zijn handen. U moet nooit onderschatten hoe belangrijk het voor de mens is dat ze iets daadwerkelijk in hun handen kunnen houden. Dat hebt u misschien wel gemerkt als u bijvoorbeeld relatiegeschenken of proefmonsters uitdeelde. Een mailing sturen kan aldus in diverse vormen. Denk aan onder andere:

  • Een flyer,
  • Een briefkaart,
  • Een folder,
  • Of een echte brief.

Wij kunnen op basis van de door u verschafte informatie snel een mooi ontwerp maken. Het staat u vrij om er nadien veranderingen in aan te passen zodat het geheel aan uw wensen voldoet. Wij zorgen dan ook voor het drukwerk en het printen en versturen van deze brieven. Dit is een uiterst originele manier om een grote doelgroep te bereiken. Zorg er dan ook voor dat uw contactgegevens waaronder het bezoekadres en/of websiteadres duidelijk vermeld staan op de mailing. We sturen het drukwerk eventueel naar u op als u liever zelf et eindproduct naar potentiële klanten wilt sturen, we kunnen scherpe portotarieven voor u regelen.

We bieden diverse handige marketingtools aan

Is het mailing sturen iets voor uw bedrijf? Bent u al tijden op zoek naar een goedkope manier van marketing om een grote doelgroep mee te bereiken? Hopelijk gaat u dan met MSA in zee. We zijn experts in deze vorm van marketing en geven u de belofte van een hoge kwaliteit waar u trots op mag zijn. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat het u gaat kosten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Ze zijn telefonisch en via de mail bereikbaar en u kunt tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We kunnen zowel in kleine als grote volumes leveren en we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn