Het zijn de kleine dingen die het doen. Dat geldt ook zeker voor je interieur. Ik ben zelf altijd bezig om mijn huis nog leuker en mooier te maken. En ik hoef echt niet elke week nieuwe meubels. Maar er zijn juiste kleine leuke producten die een groot verschil kunnen maken. En een heel mooi voorbeeld hiervan zijn de leren handgrepen. Deze kun je namelijk overal gebruiken. Ik heb een strakke witte keuken en ik wilde hier iets aan veranderen. Ik vond de keuken nog steeds heel mooi. Maar het was al een hele tijd hetzelfde, dus het werd tijd voor verandering. Op een gegeven moment kwam ik op het idee om de handvatten te veranderen, maar ik wilde een keer iets anders. Ik ben online gaan zoeken naar leuke en creatieve alternatieven. En op een gegeven moment kwam ik de site handlesandmore.nl tegen. Ik was aangenaam verrast, want in eerste instantie had ik er niet aan gedacht om leren handgrepen te gebruiken. Maar toen ik de plaatjes zag vond ik het ontzettend mooi staan…

Diverse leren handgrepen waar je uit kunt kiezen

Ik besloot het gewoon uit te proberen en de leren handgrepen te bestellen. Het mooie is dat je bij deze site veel keuze hebt als het om het bestellen van leren handgrepen gaat:

  • Vorm
  • Kleur
  • Maat
  • Schroefjes

Qua vorm kun je kiezen voor de lus, de kom of de platte greep. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en wat past bij het doel. In eerste instantie ging het mij om de keukenkastjes, dus ik heb goed gekeken naar wat ik de mooiste leren handgrepen vond. Dan heb je ook nog heel veel kleuren waar je uit kunt kiezen. Dat is heel fijn, zo kun je het helemaal naar je eigen hand zetten. Ik heb voor de keuken de kleur cognac gekozen, dat leek me een hele mooie aanvulling. Dat steekt mooi af bij alle witte kastjes. Verder heb je nog keuze als het gaat om de maat, dus kijk goed waar je de leren handgrepen voor wil gebruiken. Ook op het gebied van de schroefjes kun je nog een keuze maken. Kies je bijvoorbeeld voor nikkel, voor messing of helemaal geen schroefjes? Het is helemaal aan jou, dus neem even goed de tijd om te kijken wat het beste in de ruimte past.

Lekker winkelen bij Handles & More

Al snel kreeg ik de leren handgrepen thuis bezorgd en ik heb ze zelf bevestigd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met mijn aankoop. Het is echt een aanwinst voor mijn keuken. Het is iets kleins dat zo veel verandering teweeg brengt. Dat is echt heel fijn. Ik vind het heel leuk om creatief te zijn en voor een kleine investering een ruimte leuker of mooier te maken. De handgrepen zijn echt van hele goede kwaliteit en je betaalt zeer scherpe prijzen. Mocht je een vraag hebben of meer informatie willen, dan kun je gewoon even contact opnemen. Het is echt leuk om hier te winkelen. Toen bleek dat ik zwanger was ging ik dan ook snel terug naar deze webshop. Toen heb ik kleine leren handgrepen in de kleur zacht roze besteld. Het staat zo schattig in de kinderkamer, het is echt een persoonlijke touch. Ze zijn ook van goede kwaliteit, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze snel kapot gaan. Ook voor kinderhanden zijn ze goed geschikt. Dus koop de handgrepen bij Handles & More die in jouw huis passen, daar wordt je interieur echt mooier van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn