Heerlijk genieten van een Nederlandse vakantie hoeft niet moeilijk te zijn. Soms hoef je immers niet vele duizenden kilometers te reizen om gewoon even lekker tot rust te komen, want dat kan in Nederland immers ook tijdens een fietsvakantie in Twente. Twente leent zich prima voor een weekendje weg. En als het weer een beetje meezit, dan is het uiteraard een prima omgeving om via de fiets te verkennen. Nederland is een klein land en de afstanden in een streek als Twente zijn dan ook prima te overbruggen met de fiets. Je kunt in een middag zo de hele streek doorkruisen. Maar de routes variëren, dus je kunt in een paar dagen verschillende delen van het landschap in Twente verkennen. Overnachten doe je vervolgens comfortabel in Hotel ‘t kruisselt. Hier kun je terecht als je even weg wilt uit de dagelijkse sleur thuis. Qua comfort zal het je hier in ieder geval al niets ontbreken. Dat maakt dat je in ieder geval lekker kunt ontspannen, want je kunt genieten van een comfortabel terras, je hebt voornamelijk andere rustzoekers om je heen en je bevindt je midden in de Twentse natuur. Vanuit het hotel kun je dan ook prima genieten van je fietsvakantie in Twente. Je kunt ook meteen gebruik maken van de routebeschrijvingen die je vindt in Hotel ‘t kruisselt. Je hebt dus altijd voldoende ruimte om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Maar als je een dagje niet wilt fietsen of al je alleen in de ochtend echt wilt profiteren van de fietsvakantie in Twente, dan is het goed om te weten dat er nog genoeg meer te doen is om de omgeving. Voor de golfers onder ons is Hotel ‘t kruisselt een perfecte uitvalsbasis. In de omgeving vind je mooie golfbanen waar je naar harte lust kunt golfen en daarna kun je uiteraard ook nog prima genieten van de fietsvakantie in Twente. Want waarom zou je immers niet gewoon alles combineren? Twente biedt natuur, rust, ontspanning, leuke schilderachtige dorpjes, prachtige fiets- en wandelroutes. Kortom, voor een leuke fietsvakantie in Twente hoef je niet ver te reizen. Het is gewoon een kwestie van ontdekken waar de verborgen pareltjes zich bevinden in ons kleine en af en toe koude kikkerlandje. Dus mocht je toe zijn aan een leuk uitje en wil je graag een fietsvakantie in Twente boeken, boek dan gewoon een kamer in Hotel ‘t kruisselt, neem je fietsen mee en geniet van een welverdiende vakantie.

Een fietsvakantie in Twente is zo geregeld

Wil je weten wat je zoal kunt regelen voor de fietsvakantie in Twente, dan kun je terecht op de website van kruisselt.nl. Hier vind je meteen ook meer informatie over het hotel zelf, de arrangementen, de omgeving en de mogelijkheden voor wat betreft een leuke fietsvakantie. Qua arrangementen kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Herfstspecials 
  • Betoverende kerstdagen 
  • Golfarrangement

Kom langs op de site en boek je vakantie

Via de site kun je meteen kijken of er kamers beschikbaar zijn op de tijden dat jij wilt langskomen. Vervolgens kun je dus ook direct via de site een kamer of arrangement boeken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn