Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor de traditionele zon-, zee- en strandvakantie, dan zou je één van de Lapland reizen kunnen overwegen. Een dergelijke reis is natuurlijk heel wat anders, dan een vakantie richting de zon en het parelwitte strand. Het is dan ook niet per se het geval dat dit een betere optie is, want smaken verschillen. Maar het biedt je wel een heel ander perspectief en het kan zeer verfrissend zijn om eens iets totaal anders te doen. Als je kiest voor een zonnige vakantie, dan is deze vakantie vaak ook per definitie heel ontspannend. Ook al wil je van alles ondernemen, dan nog doe je dit vaak niet vanwege de hitte. Je wordt door het klimaat als het ware bedwelmd en de hitte overdag is niet geschikt om van alles te gaan doen. Je eindigt dan al snel aan het strand of aan het zwembad. Je kiest daardoor hooguit voor één of twee excursies, want je wordt tijdens een dergelijke vakantie vanzelf ontzettend lui. De zon brandt alle activiteit als het ware uit je lichaam. Als je echter kiest voor Lapland reizen, dan is er geen strand om lekker aan te gaan liggen. Je kunt wel de hele dag in je huisje blijven, maar dat gaat al snel vervelen. Daarnaast heb je tijdens Lapland reizen genoeg om te ontdekken en om te bekijken. De natuur alleen al is schitterend en de vele valleien, meren en uitgestrekte bossen zijn natuurlijk geweldig om te verkennen. Daarnaast is het tijdens de Lapland reizen niet bepaald warm te noemen, dus je houdt genoeg vitaliteit over om lekker actief bezig te gaan. Mocht je willen weten wat je zoal kunt doen in Lapland, dan kun je het beste even een bezoekje brengen aan de website van xplorethenorth.nl. Xplore the North is namelijk een kleinschalige reisorganisaties die reizen aanbiedt naar Lapland. Ze doen dit al vele jaren en weten dan ook precies waar je moet zijn als je wilt genieten van deze streek. Lapland reizen onder begeleiding van Xplore the North zijn daarom altijd een goede keuze, want je bent in goede handen als je kiest voor de Lapland reizen van deze reisorganisatie. Dus als je even iets heel anders wilt en als je echt weer eens als vanouds onder de indruk wilt raken, kies dan voor de Lapland reizen van Xplore the North.

Geniet van het Noorderlicht tijdens de Lapland reizen van Xplore the North

We hadden het hierboven al even over de natuur van Lapland en de schitterende uitzichten waar je zonder meer van onder de indruk zult raken. Maar je kunt in Lapland natuurlijk ook genieten van het magische schouwspel van het Noorderlicht. Er is niemand die niet even helemaal stil wordt als hij/zij het noorderlicht voor het eerst aanschouwt. Het Noorderlicht is ook niet met iets anders te vergelijken en is wat dat betreft dus uniek. Wellicht heb je het wel eens via tv of foto’s gezien, maar dat is niets vergeleken het moment dat je het met je eigen ogen bekijkt. De dansende kleuren die de hemel oplichten geven je het gevoel alsof je in een sprookjeswereld bent beland. Alleen daarom al zijn Lapland reizen de moeite waard.

Waarom kiezen voor Xplore the North?

Als je houdt van kleinschalige reizen onder begeleiding van enthousiaste reisleiders, dan is Xplore the North zeker iets voor jou. Daarnaast profiteer je ook van allerlei andere voordelen zoals:

  • De beste kansen op Noorderlicht
  • Wekelijkse Nederlandstalige afreizen
  • Warme no-nonsense aanpak
  • Out-of-the box avontuur en comfort reizen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn