Er zijn maar al teveel ondernemers die het helemaal niet fijn vinden om hun thuisadres te gebruiken als vestigingsadres kvk. Dit is heel erg logisch. Dit adres is namelijk openbaar en voor iedereen in te zien, en dus weet iedereen meteen waar jij en je gezin wonen. Als je dit geen prettig idee vindt kun je een zogeheten virtual office huren bij Easy Start Office. Ze hebben zowel een vestiging in Amsterdam als in Rotterdam, dus je kunt kiezen welke je het liefste als vestigingsadres kvk hebt. Een virtual office huren geeft je namelijk niet zozeer een daadwerkelijke werkplek (als je dat wilt kan dat ook bij Easy Start office), maar wel een locatie waar je bedrijf gevestigd zit. Je kunt je dus onder het adres van Easy Start Office inschrijven, en vanaf dat moment is jouw bedrijf daar gevestigd in plaats van op je thuisadres. Dit vinden veel ondernemers een heel prettig idee, en dus hebben ze er graag de abonnementskosten voor over die je maandelijks betaalt bij Easy Start Office. Als je je vestigingsadres voor de kvk op het adres van Easy Start Office hebt wil dat natuurlijk ook zeggen dat je dit zult moeten aan gebruiken voor al je zakelijke communicatie. Gelukkig bieden ze een handige post doorstuurservice zodat je niet steeds daar langs hoeft te gaan om je post op te halen. Dit kun je zowel fysieke laten doen (oftewel dat ze de post letterlijk naar je doorsturen) of door je poststukken te laten inscannen en ze digitaal toegestuurd te krijgen. Deze service zit inbegrepen bij het abonnement voor het virtual office in zowel Amsterdam als Rotterdam.

Vestigingsadres voor de kvk plus fysieke werkplek

Als je heel graag het vestigingsadres bij de kvk wilt wijzigen in een ander adres dan je eigen thuisadres dan zit je bij Easy Start Office natuurlijk goed. Wil je naast het virtuele kantoor ook graag een fysieke werkplek hebben die je zo af en toe kunt gebruiken dan kan dat echter ook. Ze bieden namelijk de volgende drie pakketten aan:

  • Enkel het zakelijke inschrijfadres (met wekelijkse post scan service)
  • Het vestigingsadres voor de kvk plus de optie tot flexwerken
  • Het inschijfadres voor de kvk plus onbeperkt flexwerken

Bij Easy Start Office beschikken ze namelijk op zowel hun locatie in Amsterdam als in hun mooie pand in Rotterdam over een uitgebreid aanbod aan flexibele werkplekken. Je kunt daarbij denke aan losse bureaus (uiteraard allemaal ergonomisch ingericht) als een nette vergaderruimte en gezellige zitjes waar je klanten kunt ontvangen en overleg kunt voeren. 

Flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

Of je nu wel of niet dat vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel wilt wijzigen maakt niks uit. Je kunt namelijk altijd bij Easy Start Office terecht om te flexwerken en bent daarbij niet verplicht om je bedrijf ook daadwerkelijk bij de kvk op dat adres in te schrijven. Veel ondernemers doen dat echter wel, want als ze toch al gaan flexwerken op dat adres kunnen ze er net zo goed gelijk hun post ophalen en het professioneel ogende adres gebruiken als vestigingsadres bij de kvk. Daarmee slaan ze twee vliegen in een klap, en dat is precies hoe Easy Start Office deze services bedoeld heeft. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn