Een tijdje geleden was ik op zoek naar leuke kleine cadeaus. Ten eerste omdat ik het niet heel breed heb. Maar ook omdat ik het niet nodig vind om altijd maar dure dingen te kopen. Het maakt niet uit waarvoor, maar kleine cadeaus komen altijd van pas. Ik heb een eigen gezin en vind het heel leuk om mijn kinderen te verwennen. Maar ik ben een alleenstaande moeder, dus financieel heb ik ze niet altijd heel veel te bieden. Ik moet op de financiën letten en soms is dat best moeilijk. Maar toen ik op internet bij de site van Speelgoedfamilie terecht kwam, kon ik opgelucht ademhalen. Hier vind je namelijk heel veel kleine cadeaus voor een kleine prijs.  En daar ben ik heel dankbaar voor. December is bijvoorbeeld een hele dure maand. Met al die feestdagen is het pittig, financieel gezien. En als ze dan op school en met beide families Sinterklaas vieren, en ook nog eens hun schoen zetten, ben je veel geld kwijt. Gelukkig is dat met de kleine cadeaus van Speelgoedfamilie op te lossen. Hier kun je de leukste kleinigheidjes krijgen voor een heel klein bedrag. Op deze manier kan ook ik mijn kinderen verwennen en dat is echt een geschenk.

Zo leuk zijn kleine cadeaus in deze webshop

Ga naar de site van Speelgoedfamilie en zoek op ‘kleine cadeaus’, dan kun je zien wat ik bedoel. Je kunt in de prijsklasse aangeven wat je wil uitgeven. Je kunt zelfs voor de categorie gaan met kleine cadeaus voor minder dan twee euro. Dat is bijvoorbeeld heel leuk als je een hele groep kinderen een klein dingetje wil geven. Denk bijvoorbeeld aan leuke bellenblaas, hier kunnen kinderen zich uren mee vermaken. Ook de sleutelhangers zijn vaak populair onder de kids. Maar ook de clownsneus doet het altijd goed, hier kunnen de kleintjes lekker gek mee doen. En dit kost echt bijna niks. Ook heb ik thuis een beloningssysteem waar al deze kleine cadeaus uitermate geschikt voor zijn. Als ze een taak hebben volbracht, krijgen ze een sticker erbij op hun schema. En als hun schema helemaal gevuld is met stickers, mogen ze iets uitkiezen uit de schatkist met kleine cadeaus. Op deze manier leren ze er ook nog iets van. Zo krijgen ze niet vanzelfsprekend van alles, maar leren ze dat ze er wel iets voor moeten doen. Net zoals dat werkt in de volwassen wereld.

Het leukste speelgoed voor een vriendelijke prijs

Wie naar de site van speelgoedfamilie surft, zal snel zien dat je hier niet alleen terecht kunt voor kleine cadeaus. Je kunt hier ook veel andere categorieën vinden op deze speelgoedsite:

  • Poppen
  • Spellen
  • Muziek
  • Knutselen

Het is maar net waar jouw kind van houdt, je vindt hier in ieder geval iets wat jouw zoon of dochter geweldig zal vinden. Het is een uitgebreide site met een divers assortiment. Als je niet veel tijd of geld hebt, is dit echt ideaal. Je weet niet alleen zeker dat je kunt rekenen op vriendelijke prijzen, maar je kunt ook lekker makkelijk vanuit je eigen huis bestellen. Een andere leuke manier om geld te besparen, is door te shoppen bij de sale-afdeling op de website. Hier vind je mooie kortingen en zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien bieden ze een zeer goede service, met 90 dagen retourrecht en je hoeft geen retourkosten te betalen. Ook is de verzending van een bestelling boven de 40 euro gratis. Dus check de site en laat je kinderen lekker spelen met hun nieuwe aanwinst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn