Bent u op zoek naar een goed bedrijf dat een kassarol voor u kan vervaardigen waar u mee uit de voeten kan? Dan bent u absoluut bij ons aan het juiste adres want het maken van een kassarol is nu net wat wij voor u willen doen. Onze website? Kijkt u snel eventjes op www.kassarollenfabriek.nl, daar vindt u werkelijk waar alle informatie over de kassarol die u maar nodig hebt. De naam van de website is dan ook niet zo maar uit de lucht komen vallen. Het moge in een oogopslag al wel duidelijk zijn dat wij van alle markten thuis zijn op het gebied van de kassarol. Aangezien de Nederlandse kassarol over het algemeen dezelfde afmetingen heeft zal ook u baat kunnen hebben bij de kassarol die wij voor u kunnen produceren. Hopelijk klinkt u dit als muziek in uw oren want daardoor kunt u meteen groot inkopen bij ons en zit u niet met importkosten omdat u anders allicht uit het buitenland de kassarol moet importeren. Dat is iets dat u te allen tijde wilt voorkomen omdat u dan een dief van uw eigen portemonnee bent. Waarom zou u dat dan ook willen? Kies voor kwaliteit en voor zekerheid door deze rollen in de toekomst van Nederlandse bodem te halen. Wij zorgen er wel voor dat we producten van een hoge kwaliteit weten te leveren door onze productiemethoden aan te passen aan de wensen van de moderne tijd. Zo hebt u altijd de beste kwaliteit aan rollen in huis en zullen uw klanten een duidelijke en overzichtelijke kassabon tegemoet zien waar alles netjes op geprint staat en ze weten wat ze aan hun kassabon hebben maar nog veel belangrijker: wat ze aan u als bedrijf hebben. Dat is toch zeker iets dat u bij uw klanten wilt bewerkstelligen. Ook al is het maar een klein stukje van de totale service die u verleent, alle kleine beetjes helpen zeggen we altijd maar. Kom voor uw kassarol dus naar ons.

Hier komt u goedkoop aan uw kassarol

Hebben we u al een beetje enthousiast weten te maken over de kassarol die wij te bieden hebben? We hopen het van harte want wij zullen u een service verlenen die u niet zo snel vergeet. Hopelijk zegt u het woord dan ook voort zodat u ons aan nieuwe klanten kunt helpen. Zo kunnen we onze service blijven verbeteren omdat we dan meer financiële middelen hebben om te investeren in ons bedrijf. Daar zult u dan weer de vruchten van kunnen plukken, of beter gezegd: de kassarol en zo ontstaat er dus een win-winsituatie waar we beiden van kunnen profiteren. Een kassarol is een kleine investering maar wel onmisbaar want veel mensen willen na hun aankoop bij u in de winkel graag weten hoeveel ze nu eigenlijk hebben betaald, hoeveel korting ze hebben gekregen en vaak kunt u er ook andere informatie op afdrukken. Hierbij denken we aan de openingstijden van uw filiaal, de contactinformatie en adresgegevens en misschien de naam van diegene die de desbetreffende klant op dat tijdstip heeft geholpen. Zo ziet u maar weer dat er enorm veel informatie op een kassabon past en dat een klant hier absoluut erg veel baat bij kan hebben. Ook kunt u het in uw eigen voordeel gebruiken door bijvoorbeeld op de achterkant reclame te printen. Dit kan zelfs in kleur omdat de kassarol die wij te bieden hebben echt van alle markten thuis is en dan ook aan beide kanten bedrukbaar is, zowel in zwart-wit als in kleur, het is maar net wat uw hartje begeert en hoeveel geld u te besteden hebt aan de kassarol, inkt en dergelijke marketing. Deze vorm van sluikreclame kan behoorlijk wat opleveren omdat mensen bij thuiskomst hun bonnetje gaan bekijken, mooie acties zien voor een lage prijs en hopelijk binnenkort weer terugkomen om die kortingen mee te pakken. En dat allemaal dankzij onze kassarol die u voor weinig geld kunt aanschaffen en dan ook nog eens in Nederland wordt geproduceerd en snel bij uw filiaal wordt afgeleverd. Blijf dus niet bij de pakken neerzitten maar wees proactief. Kom dus uit uw luie stoel en bestel vandaag nog de kassarol van uw dromen.

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat het een erg goed idee is om voor de kassarollen van onze fabriek te kiezen. Allicht hebt u toch nog enkele vragen en bent u iemand die eerst even de kat uit de boom wilt kijken. Dat begrijpen wij erg goed en we hopen dan ook dat er op de website afdoende informatie over de kassarol te vinden is. Is dat niet het geval en zit u nog met prangende vragen in uw maag? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar dus u kunt altijd bij ons terecht ia de volgende mogelijkheden waarvan u de gegevens op de site terug kunt vinden in een handomdraai:

  • ons telefoonnummer
  • het mailadres
  • en ons adres waar u op afspraak langs kunt komen, dit is zeker aan te raden als u van plan bent om in enorme hoeveelheden in te slaan, dan staat de koffie zeer zeker voor u klaar.

We hebben een ruime ervaring en dat kunt u op de site terugvinden door naar onze referenties te kijken. Daar ziet u erg veel voorbeelden van klanten en bedrijven die u al zijn voorgegaan. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn