Ben jij bezig met het organiseren van een evenement en ben je nog op zoek naar een goed spandoek hiervoor? Dan raden we je aan om hiervoor naar de website van de spandoekgigant.nl te komen. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om zelf je eigen spandoek te ontwerpen. Dat is natuurlijk vele malen beter dan wat je allemaal in de winkel kunt kopen! Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten materialen.

  • Mat
  • Glossy

Dit zijn twee voorbeelden waar veel mensen voor kiezen wanneer zij voor het zelf ontwerpen van een spandoek gaan. Het is ook een mogelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen voor premium en frontlit. Het is natuurlijk aan jou om hier je voorkeur in uit te spreken. Als je het lastig vindt om hier een keuze uit te maken, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van de website van de spandoekgigant.nl. Een van de medewerkers staat je graag te woord en kan je een stuk meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die zij hier te bieden hebben. Want het houdt natuurlijk niet op na het kiezen van het materiaal. Je kunt ook je eigen afmetingen aangeven en wat dacht je van de afwerking van het spandoek? Ook op dat gebied heb je een aantal opties om uit te kiezen. Op die manier kun je dus echt de spandoek ontwerpen waar jij naar op zoek bent.

Een geweldig spandoek

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard spandoek in de winkel te kopen, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom raden we iedereen aan om, zeker bij speciale evenementen en gebeurtenissen, te kiezen voor het ontwerpen van een eigen spandoek. Het klinkt misschien heel erg lastig om te doen, maar het is een stuk makkelijker dan je misschien zou denken. Zo is het makkelijk om bijvoorbeeld een eigen ontwerp te maken met de tools die je hiervoor op de website van de spandoekgigant.nl kunt vinden. Heb je al een eigen ontwerp op je computer staan? Dan is het ook geen enkel probleem om deze up te loaden op de website. Zoals je dus al kunt zien heb je tal van mogelijkheden op dit gebied. Door zelf te kiezen hoe groot je het spandoek wilt hebben, kun je het nog meer eigen maken. Op het gebied van de afwerking kun je kiezen voor het wel of niet plaatsen van ringen rondom het spandoek. Kies je hier wel voor? Dan heb je de keuze om deze 30 cm of 50 cm van elkaar af te laten zetten. Uiteraard komen er wel kosten bij als je hiervoor kiest.

Ga zelf aan de slag

Heb je moeite moet het maken van je ontwerp? Dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van de tools op de website. Lukt het je dan nog steeds niet? Dan staat het team van de spandoekgigant.nl natuurlijk voor je klaar om je hierbij te helpen. Ook als je bijvoorbeeld advies nodig hebt over welk materiaal het beste bij jouw spandoek zal passen, dan is dit de juiste optie om voor te kiezen. Er zijn verschillende levertijden waar je voor kunt kiezen. Van het ophalen op dezelfde dag tot het laten leveren binnen 8 dagen. Je hebt 4 verschillende opties waar je voor kunt kiezen op dit gebied en we raden je van harte aan om hier goed over na te denken. Je wilt tenslotte niet dat de bestelling te laat aankomt. Als jij hier interesse in hebt, kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website en ontdek het zelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn