Als de zomer er weer aan komt gaat iedereen nog eens kritisch kijken naar de inrichting van diens tuin. Nog voordat het zonnetje fel gaat schijnen wil je dit jaar misschien een nieuwe parasol aankopen. Als je graag een exemplaar van super goede kwaliteit wilt dan moet je absoluut Borek Parasols hebben. Dit merk verkopen ze onder andere in de winkel en webshop van dacks. Bij dacks zijn ze gespecialiseerd in design meubilair voor buiten, want laten we eerlijk zijn, je tuin mag er net zo stijlvol uitzien als je interieur. De Borek Parasols zijn een belangrijk onderdeel van hun collectie, want ze zijn niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens van absolute topkwaliteit. Dit zie je uiteraard aan het prijskaartje, maar deze  luxe parasols zijn de hun prijs echt meer dan waard. Ze zijn namelijk super groot, waardoor je maar één parasol nodig hebt om een groot oppervlak te bedekken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse vormen en toepassingen. Het standaard horeca-model bijvoorbeeld, met de poot in het midden en een groot oppervlak doek er recht boven. Maar Borek parasols zijn er ook in de zogeheten zwevende variant. Deze leunt op een poot aan de zijkant, waardoor het doek eigenlijk over het oppervlak zweeft. Dit is ideaal voor als je hem over een hele grote tafel heen wilt hangen maar je hebt geen mogelijkheid hem in het midden van de tafel te plaatsen. De zwevende Borek Parasols zijn ook ideaal voor gezellige zithoekjes waar je liever geen paal in het midden wilt hebben. De poot plaats je dan aan de zijkant van de zithoek, waar hij veel minder opvalt.

Online Borek Parasols kopen

Bij dacks beschikken ze zowel over een webshop als over een winkel. De winkel bevindt zich in Amsterdam aan de Pedro de Medinalaan. Dit is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wil je echter liever die Borek Parasols (of andere design tuinmeubilair) online kopen dan heb je geluk. Ze hebben namelijk ook een uitgebreide webshop, waarin ze de gehele collectie tuinmeubelen en -accessoires ook verkopen. Dit is ideaal voor mensen die zelf niet over een grote auto of busje beschikken om de tuinmeubels of die super grote parasol zelf mee naar huis te nemen. overigens kun je ook als je die Borek Parasols in de winkel koopt overleggen over een eventuele bezorging. Daar doen ze namelijk helemaal niet moeilijk over.

Trendy design tuinmeubilair

Bij dacks zijn ze gespecialiseerd in super trendy design tuinmeubilair. Ze verkopen er niet alleen de toffe en kwalitatief goede Borek Parasols, maar nog veel meer hippe merken voor buiten, zoals:

  • Escape Speakers
  • Philippe Starck
  • Loll Designs
  • Jasper Morrison

En natuurlijk het overbekende merk Fermob. Hun kleurrijke collectie stoelen en tafels voor buiten zijn namelijk ontzettend populair. Ook combineren ze goed met de grote Borek Parasols, want ook deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je zelf de kleurencombinatie maken die je het mooist vindt, en misschien wel de stijl van binnenshuis meenemen naar buiten. Want je tuin mag minstens net zo mooi zijn als je interieur, je brengt er in de lente en zomer immers heel veel tijd in door!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn