Wat heb ik nodig als ik de juiste verpakkingstechniek zoek? Dit vroeg ik mij laatst af, omdat ik als zelfstandig ondernemer wel eens wat dingen wil vervoeren en dan de goeie verpakkingstechniek zoek voor mijn levering. Nu heb ik daar het perfecte bedrijf voor gevonden: Contimeta! Zij zijn experts op het gebied van verpakkingstechniek en dan speciaal in transportverpakkingen. Dit was dus exact wat ik nodig had! Ik ben namelijk net nieuw in de hele business en ik had echt iemand nodig die mij verder kon helpen. Contimeta zit al in de verpakkingstechniek sinds 1932 en is dus met recht een grootmacht te noemen op dit gebied. Elk verpakkingstechniek gerelateerd probleem kunnen ze voor u oplossen en ik ben dan ook zeer te spreken over dit bedrijf. Uit mijn mond zult u geen slecht woord horen, want ik ben louter tevreden met de service van Contimeta. Naderhand kon ik veel dingen zelf en ze hebben mij dus ook nog eens van alles geleerd over de wereld van verpakkingstechniek. Ze hebben de nodige vakkundigheid en kennis in huis om iedereen tevreden te stellen. Wat u ook nodig heeft, Contimeta heeft het. Op deze manier is verpakkingstechniek voor iedereen bereikbaar. Neem snel eens een kijkje op de website en kijk wat ze voor u kunnen betekenen! Want voordat u met hen in zee gaat, wilt u natuurlijk wel het een en ander weten over dit bedrijf. Ik kan u wel alvast vertellen dat u de volgende dingen kan verwachten:

  • eigen serviceafdeling
  • snelle levering
  • persoonlijk contact
  • totaalleverancier
  • vele acties

Ik had van te voren namelijk zeer veel vragen en twijfels over wat ik allemaal moest doen om de juiste verpakkingstechniek te bepalen. Ik heb namelijk altijd veel pallets waar plastic folie om heen moet worden gedaan en had geen idee hoe dit moest worden gedaan. Toen ik contact opnam met Contimeta verdwenen mijn twijfels en vragen als sneeuw voor de zon! Ze weten u op daadwerkelijk elk vlak gerust te stellen. En daarnaast leveren ze ook nog eens voor zeer voordelige prijzen. Mooier kan toch bijna niet? U blijft altijd binnen uw budget, want zij hebben voor iedere prijsklasse op het gebied van verpakkingstechniek wel iets in huis. Dit bedrijf laat u niet voor een dichte deur staan; laat u ook inpakken door hun service! Ze zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. U hoeft het alleen maar te vragen!

Welke verpakkingstechniek is de juiste voor u?

Toen ik dus eenmaal contact opnam met Contimeta, werd ik zeer goed geholpen bij het bepalen van de juiste verpakkingstechniek voor mijn bedrijf. Omdat ik zware pallets wilde beschermen in mijn vrachtwagen, had ik dus het juiste materiaal nodig. Ze denken echt met u mee en de klantenservice is van hoog niveau! Verpakkingstechniek bestaat namelijk uit het materiaal en machines. Dus soms is het voordeliger om een machine aan te schaffen, zodat je alles zelf kan doen uiteindelijk. Als u hier dus ook naar op zoek bent, dan heeft u het bedrijf nu gevonden! Ik was naderhand een zeer tevreden mens en had het idee de juiste beslissing te hebben gemaakt. Mijn lading was vanaf nu af aan goed beschermd tijdens transport. Dit alles dankzij de professionals van Contimeta. Zonder de hulp en het deskundig advies was ik niet tot deze uitkomst gekomen. Het verschilt namelijk maar net wat u wilt transporteren. Hierop wordt het advies voor de juiste verpakkingstechniek gebaseerd. Heeft u bijvoorbeeld handwikkelfolie, verpakkingstape of krimpfolie nodig? Ik zou het echt niet weten als ik geen contact had gehad met Contimeta. Dus schroom niet om vragen te stellen: het helpt u alleen maar vooruit in uw zoektocht naar verpakkingstechniek. Ga snel naar de website en neem contact op. Ze geven u vrijblijvend advies, dus u zit nergens aan vast. Laat u ook inpakken en realiseer een mooie toekomst voor uw bedrijf!

Verdere kwaliteiten

Zoals u ziet, ben ik zeer tevreden met Contimeta. Daarom raad ik dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die in de verpakkingsindustrie zit. Als u nou ook op zoek bent naar een goede leverancier van deze producten, dan hoeft u niet verder te zoeken! Kwaliteit staat hoog in het vaandel, evenals klantvriendelijkheid. Ze zullen u niet teleurstellen: de eigen service afdeling is echt een uitkomst. De klant is er nog echt koning, want elke hulp die u nodig heeft krijg u ook gewoon. Ik kom dit tegenwoordig niet vaak meer tegen en was blij verrast dat een verpakkingstechniek bedrijf mij dit kon bieden! Het assortiment is daarnaast zeer uitgebreid, er zijn vaak acties en ze leveren ook accessoires die uw bedrijf net dat zetje in de rug geven. U bespaart veel bij Contimeta, want alles is voor zeer betaalbare tarieven aan te schaffen. Ze maken alles voor u begrijpelijk als beginneling, doordat het persoonlijke contact zeer goed is. Mocht u echter digitaal contact willen, dan is ook dat mogelijk. Ik zelf vond het erg fijn om met de receptioniste te kunnen bellen, die mij gelijk door verwees naar de juiste afdeling. Het is dus een echte totaalleverancier en mede door Contimeta is mijn bedrijfje nu een succes. Alles komt altijd veilig aan en is compleet beschermt! Ik hoef me geen zorgen te maken of de lading wel op zijn plek blijft zitten, want ik weet dat alles goed is ingepakt. Kies ook voor Contimeta en ga naar de site!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn