Voor zeer lange tijd was het gebruik van neon led verlichting alleen weggelegd voor mensen of bedrijven met een grote portemonnee. Led verlichting moest namelijk gemaakt worden van glazen buizen, die helemaal op maat moesten worden gemaakt. Als de klant bijvoorbeeld zijn logo wilde hebben in neon led verlichting, dan moest dat hele logo van glas worden gemaakt en precies met de hand zo gebogen worden dat het er zo uitzag als het logo. Dit is best een kostbaar en tijdrovend werkje. Maar tegenwoordig kun je ook zelf, thuis, met neon led verlichting aan de slag. Led verlichting wordt namelijk naast de traditionele manier nu ook van flexibele kunststof profielen gemaakt. Deze kan iedereen bestellen in de webshop van De Lestripkoning (https://www.ledstripkoning.nl.) Bij De Ledstripkoning zijn ze namelijk gespecialiseerd in deze kunststof ledstripprofielen, die je zowel voor je bedrijf en als consument kunt bestellen in hun webshop. Of je nu een eigen zaak hebt en neon led verlichting wilt gebruiken op je terras of in een gezellig hoekje in je café, of een consument bent die de neon verlichting onder zijn bed of televisiemeubel wil bevestigen, dat maakt niet uit. De Ledstripkoning heeft voor beide doeleinden de perfecte ledstrips, in alle kleuren en maten die je maar kunt bedenken. 

De voordelen van de nieuwste neon led verlichting

Ten opzichte van de originele, glazen neon led verlichting heeft de nieuwe versie nogal wat voordelen. Het is namelijk een stuk goedkoper om te laten maken, waardoor het uiteraard ook goedkoper is om aan te schaffen. Hier profiteer jij als consument natuurlijk van. Daarnaast is het zo dat de nieuwste variant van led verlichting een stuk gebruiksvriendelijker is doordat het materiaal niet breekbaar is, wat wel het geval was bij de originele led verlichting. De ledstrips van De Ledstripkoning zijn gemaakt van kunststof en dus niet breekbaar. Bovendien zijn de waterdicht en kun je ze dus zelfs in je tuin, of in het geval van dat leuke café: op het terras gebruiken. Je kunt ze daar gerust laten hangen, ook als het regent, wat een hoop gedoe scheelt bij het opruimen. Bovendien kun je bij De Ledstripkoning veel verschillende kleuren en maten verkrijgen, en zit er dus altijd iets bij naar jouw gading. Een interieur met veel roze? Dan bestel je die kleur! Liever blauw of warm wit? Ook dit is mogelijk in de webshop van De ledstripkoning.

Ledstrips als ware eyecatcher in je interieur

Voor lange tijd was neon led verlichting iets dat alleen weggelegd was voor horecagelegenheden of andere bedrijven. Maar met de komst van de flexibele, kunststof ledstrips die De Ledstripkoning verkoopt kan iedereen zijn huis opleuken met neon led verlichting. En voor wie dat wil kun je in diezelfde webshop gelijk accessoires zoals adapters en bedieningen kopen. De service van De Ledstripkoning is uitstekend. Ze hanteren namelijk alle volgende principes:

  • Je kunt betalen met een zeer uitgebreid scala aan betaalopties waaronder iDeal en Paypal.
  • Ze verzenden je pakket vrijwel altijd nog diezelfde dag, dus de levering is snel!
  • De verzendkosten bedragen slechts €3,95 en zijn vanaf een bepaald bedrag gratis.
  • Op alle artikelen uit de webshop zit maar liefst twee jaar garantie.

Een hele goede service dus, van deze webshop in neon led verlichting. Voor wie nog even twijfelt of led verlichting iets voor hem of haar is, neem gewoon eens een kijkje in de webshop en verbaas je over de creatieve mogelijkheden en lage prijzen van deze moderne manier van verlichten. Dan ben ook jij binnen de kortste keren om en voorzie je je huis van deze hippe en unieke led verlichting!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn