kerstpakket.nl - KerstpakketHet is misschien een investering maar het kopen van een kerstpakket en geven aan uw werknemers levert u zoveel goeds op. Al was het enkel om hen te zien glimlachen als ze hun kerstpakket uitpakken. Het is toch prettig dat u eindelijk iets tastbaars kunt terugdoen aan het einde van het jaar. Natuurlijk, een werknemer vindt het prettig om zo nu en dan gecomplimenteerd te worden om zijn of haar verdiensten. Een schouderklopje kan zeker geen kwaad, u motiveert daar mensen mee. Maar doet u dat wel bij iedereen? Geeft u iedereen even veel aandacht? Dat is onbegonnen werk. U moet eerlijk zijn naar uzelf: er zijn nu eenmaal werknemers die hoger in het vaandel staan. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Het is daarom prettig dat er een kerstpakket is dat u aan uw hele team kunt uitdelen. Het is gelijkmatig te verdelen zodat iedereen evenveel krijgt in zijn kerstpakket. Dat is uiteraard zeer belangrijk. Er zijn weleens bedrijven die hierin een onderscheid aanbrengen. Door bijvoorbeeld leidinggevenden een ander kerstpakket te geven dan hun ondergeschikten. Daar krijgt u enkel scheve gezichten door, dus dat raden we u te allen tijde af. Tenzij er echt een goede aanleiding is. Die kunnen we eerlijk gezicht niet zo snel bedenken. Het enige onderscheid qua inhoud van het kerstpakket kan zijn dat u een mannelijk en vrouwelijk pakket uitkiest. Een man heeft misschien meer aan biersoorten terwijl een vrouw meer baat heeft bij cosmetica. Maar ook daarin moet u voorzichtig zijn want men is tegen woordelijk snel aangebrand als er verschillen worden gemaakt tussen mannen en vrouwen. U leest het, een kerstpakket uitzoeken is moeilijker dan ooit. We kunnen u dan ook enkel aanraden om het veilig te spelen. Komt u daarom bij ons een uniform kerstpakket uitzoeken. Als u hulp nodig hebt, en dat kunnen we ons voorstellen na het lezen van deze alinea, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Het voordeel aan online bestellen is dat u er niet uw kantoor voor hoeft te verlaten. Postorderbedrijven delven het onderspit en dat gold ook zeker voor ons. Daarom zijn we overgestapt naar dit handige medium en we zijn uitgegroeid tot grootste online aanbieder van het kerstpakket. We verkopen ze dan ook in allerlei soorten en maten. Dat gaan we natuurlijk nog uitleggen in het vervolg van deze tekst. Hebt u nu al vragen? Klim dan in de pen en stel ze aan onze klantenservice!

Kies vroeg in het jaar het meest geschikte kerstpakket uit

Op dit moment hebben we drie speciale pakketten op onze website in de schijnwerpers gezet. Dit zijn echt zeer speciale pakketten en dus echt voor de fijnproever. Zo hebben we een kerstpakket voor iedereen. Want wat dacht u van:

  • Een pakket volledig gevuld met zalm en zalmproducten?
  • Of wilt u liever geen eten geven? Dan doet u er goed aan om een kerstpakket aan te bieden met allerlei leuke presentjes.
  • Wilt u iets duurzaams geven? Kies dan voor het kerstpakket met daarin een mini tree en accessoires om dit boompje mee te verzorgen.
  • En ten slotte willen we de speciale krentenwegge ook niet onbenoemd laten. Dit is een Twents brood en we zijn er erg trots op dat we dit kerstpakket mogen aanbieden. Een echt lekker pakket gevuld met allerlei streekproducten. Als daar uw hart sneller van gaat kloppen, dan moet u toch echt bij ons bestellen.

En dit zijn slechts zo maar wat ideetjes. U moet namelijk begrijpen dat we enorm veel artikelen in ons assortiment hebben die op diverse manieren met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het is zeker mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen maar dan moet uw bestelling wel boven de 50 stuks uitkomen. Bij een middelgrote supermarkt is dat al het geval dus de kans dat u zich hierbij kunt scharen is vrij groot.

Meer weten? Kijkt u dan snel eens op onze website

Hopelijk hebben we u ervan weten overtuigen dat het helemaal geen slechts idee is om zo vroeg mogelijk in het jaar een kerstpakket uit te zoeken en te bestellen. Tevens hopen we uiteraard dat u dan voor ons kiest want via kerstpakket.nl zal u snel en goedkoop een geweldig pakket kunnen vinden voor al uw personeel. Hebt u hier trouwens nog vragen over? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. Onze klantenservice staat te allen tijde voor u klaar om alle prangende vragen over onze producten te beantwoorden. Het kan zeker geen kwaad om even de kat uit de boom te kijken dus schrijf ons een e-mail. Natuurlijk kunt u ons ook even opbellen maar doet u dat wel tijdens kantooruren zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt. Wist u trouwens dat u ons ook kunt volgen via de sociale media? Dit zijn media waarmee burgers de mogelijkheid hebben om zichzelf te uiten. Tevens is het een handige manier om bedrijven en burgers met elkaar in contact te brengen. U vindt via Facebook, Twitter en Instagram onze nieuwste aanwinsten. Nieuwe pakketten die we hebben samengesteld, kortingen op bepaalde goedgevulde dozen en ga zo maar door vindt u snel via deze wegen. Het prettige aan sociale media is dat het u niets kost en dat u ons overal kunt volgen! Volg en like ons gerust. Ook kunt u op die manier contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn