Steinhauer - HanglampenBent u op zoek naar een leuk cadeau voor iemand zijn verjaardag? Of gaat u zelf verhuizen en hebt u op het gebied van lampen nog helemaal niets in huis? Er zijn in ieder geval diverse redenen om eens op onze website te komen kijken, of het nu voor uzelf is of voor een ander, wij hebben lampen in diverse soorten en maten. Zo ook hanglampen. Hanglampen zijn, zoals het woord al zegt, lampen die u aan het plafond kunt hangen. U vindt ze meestal in de woonkamer en de eetkamer en misstaan zeker niet boven een bureau, eettafel of de tafel in uw woonkamer. Ze vallen dan ook zeker op en de meeste hanglampen kunt u in hoogte verstellen. Stel dat u lampen wilt hebben voor boven de eettafel, dan kunt u ze laten dalen als u allen aan tafel zit. Op die manier wordt het licht mooi en evenredig verspreid en loopt u niet de kans dat u uw hoofd stoot tegen een van deze hanglampen. Onze hanglampen kunnen gelukkig wel tegen een stootje want ze worden van hoogwaardig materiaal gemaakt. We testen alle hanglampen zelf eerst uit en maken er vervolgens foto’s van die u dan weer terug vindt op de website. Daardoor kunnen we een kwaliteit garanderen waar je u tegen zegt. Kijkt u maar eens naar de vele merken van de hanglampen zoals u die kunt vinden op de site, die liegen er dan ook zeker niet om. Er is overigens binnen elk budget wel een lamp te vinden. U kunt zelf aangeven tussen welke bedragen uw budget ligt. Dat is maar goed ook want zo bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en wilt u graag weten hoe u zo snel mogelijk aan deze hanglampen kunt komen? Dan zit er maar een ding op en dat is natuurlijk door een kijkje te nemen op onze uitgebreide website: steinhauer.nl. Niet alleen leveren we hanglampen van bekende merken, we maken ze voornamelijk zelf. Hier zult u dan ook designs tegenkomen die er verder in de wereld niet te vinden zijn. Dat maakt het hanglampen kopen bij ons wel een erg unieke ervaring.

Bent u op zoek naar mooie hanglampen? Zoekt u dan niet verder

Wie wil er nou geen hanglampen van onze makelij? Dat kunnen wij natuurlijk wel zo stellen, maar wij zijn zeker niet de enige. Veel klanten zijn u dan ook al voorgegaan en er zijn velen die een berichtje hebben achtergelaten op de website. Daar zijn wij uiteraard heel erg trots op want daaruit blijkt wel weer hoe erg we gewaardeerd worden. Misschien wilt u na het hanglampen ook wel een berichtje achterlaten. Dat kunnen we in ieder geval altijd heel erg waarderen. Niet voor niets zijn we al 80 jaar marktleider. Dus al ver voor de uitvinding van het internet stonden mensen al bij ons in de rij. We hebben tijdig de overstap gemaakt naar het internet vanwege diverse redenen. Zowel redenen die voor ons gunstig uitpakken maar ook overwegingen die het voor u meer dan de moeite waard maken om bij ons op zoek te gaan naar geschikte hanglampen. Zo hebben we geen winkel meer nodig en kunnen wijzelf besparen op dergelijke onkosten. We hebben nu immers enkel een kantoor nodig om de bestellingen te verwerken en een magazijn waaruit we kunnen leveren. Dit is in de meeste webwinkels het geval. Maar wij hebben daarnaast natuurlijk een atelier waar dag in dag uit mensen aan het werk zijn met het ontwerpen en innoveren van hanglampen, wandlampen, spots, werkelijk alle denkbare type lampen hebben we wel in huis. U zult bij ons dan ook ogen te kort komen. Hebt u bijvoorbeeld speciale wensen? Dan kunt u ze aan ons doorgeven en met deze informatie kunnen we zelfs hanglampen voor u op maat maken. Daar doen we beslist niet moeilijk over en wie weet zijn uw ideeën wel zo bijzonder dat we het eindresultaat op gaan nemen in ons assortiment. Stelt u zich dat eens voor. Dan kunnen andere klanten zich hier ook aan tegoed doen. Met 80 jaar ervaring mogen we dan ook wel stellen dat we vast en zeker ook voor u prachtige hanglampen kunnen maken.

Heeft u vandaag besteld? Dan hebt u het morgen al in huis

Een ander voordeel is natuurlijk dat u het 24 uur per dag kunt bestellen. Zit u erg verlegen om hanglampen? Dan kunt u het meteen aanschaffen of misschien wel vervangen als er hanglampen gesneuveld zijn in uw huis. Het internet sluit immers niet. Wel kan het twee dagen duren als u midden in de nacht bestelt maar als u dit overdag doet, dan is de kans groot dat de pakketbezorger morgen al voor uw deur staat. Wilt u liever deze lampen zelf komen afhalen bij een servicepunt? Dan is dat ook geen probleem. Er is er vast en zeker wel eentje bij u in de buurt want we beschikken over maar liefst 150 punten in het hele land waar u terecht kunt. Maar natuurlijk bent u vrij om het tot aan uw voordeur te laten bezorgen. Voor bestellingen onder de 50 euro komt er een klein bedrag bij en als u er boven zit, dan zijn de verzendkosten geheel gratis. Hebt u verder nog prangende vragen? Stelt u ze ons dan gerust via de mail of bel ons eventjes op. We laten u niet vallen.

Meer van Steinhauer.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn