Schnek - Han SchnekEr zijn tegenwoordig geweldige camera’s te koop die zich in theorie lenen voor de beste foto’s. Dat is geweldig en veel mensen willen graag zo’n professioneel apparaat hebben. Maar het hebben van het apparaat is iets wezenlijk anders dan het gebruiken. Veel mensen investeren dan ook in een goede camera wanneer ze op vakantie gaan of een bijzondere reis voor de boeg hebben zonder te investeren in de kennis. Er moet namelijk flink geoefend worden wilt u echt wat aan de camera hebben. Het probleem dat bestaat, is dat deze mensen eigenlijk niet goed weten hoe ze het apparaat dat zij voor een aanzienlijke bedrag hebben aangeschaft moeten bedienen. Dat maakt dat ze er niet alles uithalen wat erin zit en soms zelf maar een fractie van de mogelijkheden van de camera benutten. Herkent u zich hierin? Dan bent u bij Han Schnek helemaal op het juiste adres. Investeren in een mooie camera is iets wat veel mensen op hun verlanglijstje hebben staan, en wij raden iedereen met dit idee aan om na de aanschaf van een camera een cursus te volgen bij Han Schnek. De camera die u heeft gekocht heeft immers vele functies en deze maken het mogelijk om echt goede foto’s te maken. Een fotograaf die professionele foto’s maakt heeft vaak vele jaren ervaring. Niet iedereen kan zichzelf zomaar fotograaf noemen. Natuurlijk is het wel moeilijk om vast te stellen wanneer u wel dit recht heeft. Sommige mensen hebben een waar talent voor het vastleggen van mooie beelden. Iedere fotograaf moet op zoek naar zijn stem en zijn stijl en de beste fotografen laten zich door deze stijl kenmerken zonder originaliteit te verliezen. Ontdek uw talent tijdens een cursus met Han Schnek:

  • Han Schneck is een zeer ervaren fotograaf
  • leer in een dag uw camera kennen
  • leer op een andere manier kijken
  • fotograferen betekent oog voor detail
  • ontdek kunt van licht en contrast

Han Schnek; de belangrijkste vragen

De laatste jaren is het veel normaler geworden om ervaringen vast te leggen op beeld. We maken gebruik van sociale media om deze beelden te tonen hebben zo altijd een publiek. Wellicht is hier een deel van de populariteit van het fotograferen in te vinden. Han Schnek is een professionele fotograaf met een passie voor Azië. Vele jaren ervaring hebben hem tot deskundige gemaakt en hij kan u helpen met diverse technieken tijdens de cursus. De cursus is persoonlijk en erg gericht op het individu. Daarom nemen er nooit te veel mensen deel. Ook kunt u kiezen voor een individuele cursus van Han Schnek. We hebben op al onze mobiele apparaten wel de mogelijkheid om foto’s te maken. Toch is er wel degelijk een verschil tussen het maken van een foto met een professionele camera en het maken van een foto met een telefoon. Han Schnek kan u helpen met het leren werken met uw professionele camera. De belangrijkste vragen worden tijdens een cursus beantwoord. Veel mensen willen graag een goede foto kunnen maken. Ze zien het verschil wel degelijk tussen een kiekje en een kwalitatieve foto, maar kunnen het niet in de praktijk brengen, hoewel de camera die ze hebben wel degelijk potentie heeft om de mooiste foto’s te maken. U hoeft niet de duurste camera te hebben om de mooiste foto’s te maken. Het is vooral zaak dat u begrijpt hoe u met uw camera werkt. De mogelijkheden lopen uiteen. Hoe u gebruik maakt van het licht en hoe u werkt met de lens; u ontdekt het tijdens een cursus met Han Schnek. In deze cursus met Han Schnek gaat u de straat op om in de praktijk te leren. Dat is vele maken effectiever dan het doorlezen van de gebruiksaanwijzing van de camera.

Investeren in uw camera

Het is een zeer nuttige investering om een cursus bij Han Schnek te volgen omdat u al in een dag veel meer leert over de functies en mogelijkheden van uw camera. Han Schnek maakt het voor u als liefhebber van fotografie mogelijk om veel meer uit uw camera te halen. U kunt tijdens de cursus alle vragen stellen die u heeft en natuurlijk wordt er zo veel mogelijk gewerkt aan de technieken en de mogelijkheden die u heeft om een goede foto te maken. Om meer te leren over uw camera en hoe deze te bedienen is een cursus volgen bij Han Schnek een zeer goed idee en een investering uw camera bovenop de investering. Wat heeft u immers aan uw camera wanneer u deze niet goed weet te gebruiken? Dat is een goede vraag en het antwoord is ‘niets’. Als u geen gebruik maakt van de functionaliteiten die u staat stellen een professionele foto te maken, dan kunt u net zo goed een mobiele telefoon gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een cursus bij Han Schnek. Woont u in Amsterdam of in Den Haag? Een cursus bij Han Schneck kunt u overal volgen. Han Schneck is een zeer ervaren fotograaf die u mee zal nemen door het land van de beelden en impressies. Samen met u zal hij de nuances blootleggen van het beeld. Een ontdekkingsreis zo u wilt, in impressies en het benadrukken van de mooiste beelden. Fotograferen kunt u voor een groot deel leren en een van de belangrijkste aspecten van het leren van het maken van goede foto’s is begrip van de camera.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn