Als je met kleine onderdelen werkt of je verkoopt kleine producten, dan is het altijd de vraag waar je deze nu het beste in kunt stoppen. Gripzakjes zijn dan de ideale oplossing! Wat zijn dit nu precies? Deze naam zegt mensen meestal niet zo veel, maar als je ze ziet, dan denk je ‘oh ja’. Het zijn van die wat dikkere plastic zakjes die met een sluitstrip open en dicht gemaakt kunnen worden. Voor veel dingen zijn ze heel erg geschikt, maar de kleinere varianten zijn vooral heel geschikt voor het verpakken van kleine artikelen. In de gripzakjes kun je van alles stoppen, zoals schroefjes en spijkers, pluggen, bouten en moeren en nog veel meer klein gereedschap. Maar ook voor knopen, naalden en kraaltjes zijn ze bijvoorbeeld heel erg geschikt. Je kunt deze zaken er allemaal uitstekend in verpakken en met de sluitstrip ervoor zorgen dat je het niet zomaar kwijt kunt raken. Want dat is bij opbergdoosjes nog wel eens een probleem. Dan zit het deksel bijvoorbeeld net niet goed dicht en dan valt er maar zo een keer wat uit. Met deze gripzakjes zul je van dat probleem zeker geen last hebben!

Gripzakjes voor beschermen en presenteren

Voor het opbergen van kleine zaken zijn gripzakjes dus een heel goede keus, bijvoorbeeld voor in jouw magazijn. Maar niet alleen daarvoor zijn ze heel geschikt, je kunt ze ook uitstekend gebruiken voor het beschermen en het presenteren van de producten, bijvoorbeeld als jij een winkel hebt of de spulletjes vanuit een marktkraam probeert te verkopen. Doe je ze los in bakken, dan heb je altijd weinig zicht op of klanten er eerlijk mee om gaan. Voordat je het weet doet iemand even een graai en loop jij een deel van je omzet mis. Bovendien, als iemand tegen een dergelijk bakje aanstoot, valt er maar zo een deel van de inhoud op de grond. Zoals gezegd hoef je daar met gripzakjes niet bang voor te zijn. Fijn aan deze zakjes is ook dat ze opgehangen kunnen worden aan een rek, zodat mensen goed kunnen zien wat er in zit. Op die manier kun je iets heel goed presenteren, helemaal omdat deze opbergzakjes goed doorzichtig zijn. Daar komt bij dat ze door sluiting ook luchtdicht en waterdicht zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn als het regent als jij op de markt staat dat je artikelen nat worden. Zolang de strip goed dicht zit, blijft alles prima droog! Ook wat dat betreft zijn gripzakjes dus een heel goede keus!

Ruime keus bij Vendrig Packaging

Lijkt het gebruik van gripzakjes jou ook erg handig? Dan moet je eens een kijkje nemen bij Vendrig Packaging. Zij bieden verschillende varianten hiervoor aan, die van elkaar verschillen wat betreft:

  • de manier van ophangen: middels een ponsgat of een eurosleuf
  • de dikte van het plastic: normaal of extra dik voor extra stevigheid
  • het wel of niet beschikken over een schrijfvlak

Uiteraard kunnen ze ook wat formaat betreft van elkaar verschillen, gripzakjes zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Denk voordat je een aankoop doet eerst goed na waar de zakjes voor jou aan moeten voldoen. Wil je scherpe artikelen verpakken, zoals schroeven of naalden? Kies dan voor de extra dikke varianten om zeker te zijn dat er niet zomaar scheurtjes in het plastic komen. Wil je ze ophangen? Bedenk dan eerst wat voor soort rek je hiervoor wilt gebruiken en dan weet je of een ponsgat of eurosleuf voor jou de beste keus is. Wat je ook zoekt, zeker is in ieder geval dat je bij Vendrig Packaging de gripzakjes van jouw voorkeur zult kunnen vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn