Bent u sinds een aantal jaren helemaal verslingerd aan elektronisch roken? Rookt u gelukkig geen echte sigaretten meer, maar bezondigt u zichzelf nu enkele keren per dag aan een e-sigaret? Dan levert dit al veel winst op voor uw gezondheid. Het enige wat u misschien vervelend vindt, is dat u doorgaans veel geld neer moet tellen voor de e sigaret vloeistof. Zou het u beter uitkomen als dit goedkoper zou kunnen? Wilt u geen dief meer zijn van uw eigen portemonnee en voortaan voor weinig geld nieuwe e sigaret vloeistof aanschaffen? Dan is het heel goed dat u nu al even op deze pagina bent beland. Hier kunt u namelijk meer lezen over het zelf fabriceren van e sigaret vloeistof, waarmee u flink op de kosten ervan kunt besparen. U zult in staat zijn om vele euro’s goedkoper uit te zijn. Op jaarbasis scheelt het een hoop! Dus wilt u ook profiteren van een mooi prijsvoordeel? Wacht dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Het zal u beslist geen windeieren leggen. Surf dus snel naar nieuwesigaret.nl en doe er uw voordeel mee. Want goedkoop roken is echt mogelijk!

Zelf e sigaret vloeistof maken voor een schappelijk prijsje

Toe aan een manier om flink veel geld te gaan besparen op elektrisch roken? Dan kunt u niet meer om ons heen. Wij geven u namelijk alle informatie die u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan om e sigaret vloeistof te maken. Het is beslist niet moeilijk. Een kind kan de was doen! Het is alleen wel belangrijk om de aanwijzingen goed op te volgen. U kunt zelfs een app downloaden vanaf onze website nieuwesigaret.nl om de juiste verhoudingen van stoffen mee te berekenen. Het wordt u nu wel heel gemakkelijk gemaakt! Voorts geven wij u info over de hoeveelheid nicotine die er in het mengsel gaat. Bent u een zware roker? Dan zal de e sigaret vloeistof een nicotinegehalte moeten bereiken van minstens 24 milligram. Bent u een wat lichtere roker? Dan kunt u hier minder van indoen. Zo stelt u dus zelf samen hoe sterk uw eigen e sigaret vloeistof zal moeten worden. Iets voor u? Breng dan gelijk even een bezoekje aan onze site en volg de aanwijzingen om uw eigen e-liquids te maken. Het is:

  • Heel eenvoudig
  • Vele euro’s goedkoper
  • Erg leuk om te doen.

Kortom, u heeft geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos

Zelf aan de slag gaan met e sigaret vloeistof maakt het mogelijk om dit goedje helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Verder is het bij Nieuwe Sigaret ook mogelijk om grotere hoeveelheden nicotine te bestellen. U bent niet veroordeeld tot kleine flesjes, omdat de wet nu eenmaal verbiedt om grotere te kopen. Alle stoffen, zoals onder andere nicotine, kunt u wel gewoon los in grote hoeveelheden kopen, zodat u er thuis mee aan de slag kunt gaan. En ook dat maakt uw e sigaret vloeistof veel goedkoper. Is dit nou niet zo aantrekkelijk voor u en wilt u liever kant en klare liquids bestellen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben de meest uiteenlopende smaken van e sigaret vloeistof voor u samengesteld, zodat u echt wat te kiezen hebt. U merkt het al wel, de klant is bij ons nog echt koning! Ga dus snel naar nieuwesigaret.nl en sla uw slag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn