Op het moment dat je graag een iPhone 6 wilt hebben, dan ontstaat er een probleem, want een dergelijke telefoon is erg duur. Het is dan ook vervelend als je wensen verder reiken dan je financiële vermogens. Toch hoeft het niet altijd een probleem te zijn als je een beetje om je heen kijkt. Een gloednieuwe iPhone 6 kost natuurlijk enorm veel geld. Daarom kiezen veel mensen ervoor om geen iPhone 6 te kopen, maar om een abonnement af te sluiten waarbij je de telefoon ‘gratis’ krijgt. Natuurlijk is de telefoon niet echt gratis, want als je een abonnement neemt met een iPhone 6, dan zijn de maandelijkse kosten natuurlijk aanzienlijk hoger dan wanneer je een abonnement neemt met een goedkopere telefoon. Je betaalt dus nog steeds voor de telefoon via het abonnement. Alleen hoef je het bedrag niet in één keer te betalen, maar in maandelijkse termijnen. Daarnaast betaal je niet alleen voor de iPhone 6, maar ook voor belminuten en internet. Dit kan dus een goede deal zijn, maar aan de andere kant zit je er wel vaak 1 jaar of soms zelfs 2 jaar aan vast. Probleem met een nieuwe iPhone 6 is dat deze niet lang nieuw is. Op het moment dat de iPhone 6 uitkomt, dan is de iPhone 7 al onderweg. Dus als je niet vast wil zitten aan een duur abonnement en als je de nieuwste iPhone wilt kopen wanneer het jou uitkomt, dan kun je toch beter een iPhone 6 kopen. Maar een nieuwe iPhone is te duur en een tweedehands iPhone is natuurlijk een risico, want wie weet wat de telefoon allemaal te lijden heeft gehad. Daarom kun je het beste voor een refurbished iPhone 6 kiezen. Een refurbished iPhone 6 is zo goed als nieuw en toch betaal je de prijs van een tweedehands iPhone. Je combineert dus het beste van twee werelden. Het is echter geen tweedehands iPhone, want een refurbished iPhone 6 is volledig voorzien van nieuwe onderdelen. De onderdelen die er toe doen zoals de processor en dergelijke zijn vervangen en de onderdelen die er minder toe doen zijn nog origineel. In principe koop je dus gewoon een nieuwe iPhone 6, maar dan zonder dat je er de volle pond voor hoeft te betalen. Een refurbished iPhone 6 koop je vaak voor slechts 60% van de nieuwprijs. 40% korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Waar koop je een refurbished iPhone 6?

Mocht je een refurbished iPhone 6 willen kopen, dan kun je dit bijvoorbeeld doen via een webwinkel als swoop.nl. Als je een refurbished iPhone 6 koopt, dan wil je natuurlijk zeker weten dat de telefoon van de beste kwaliteit is. Daarom doe je er goed aan om de refurbished iPhone 6 vis swoop.nl te bestellen. Swoop controleert alle telefoons gronding en biedt je 2 jaar garantie. Dus je weet zeker dat de telefoon van hoogwaardige kwaliteit is. Deze garantie geldt voor alle telefoons. Swoop maakt namelijk een eerlijk onderscheid tussen telefoons van goede kwaliteit, zeer goede kwaliteit en kwaliteit die als nieuw is. De prijzen zijn dan ook conform de kwaliteit. Een refurbished iPhone 6 van goede kwaliteit is goedkoper dan een refurbished iPhone 6 van zeer goede kwaliteit. Voor beide betaal je natuurlijk minder dan voor een nieuwe iPhone 6.

Drie redenen om via swoop.nl te bestellen

Als je een refurbished iPhone 6 wilt bestellen, dan zijn er drie goede redenen waarom je dat het beste via Swoop kunt doen.

  1. Gratis verzending
  2. Twee jaar garantie
  3. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis

Surf direct naar www.swoop.nl en kies een mooi model uit. Je zult er geen spijt van krijgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn