Fornuizen gaan vaak jaren mee, maar eens in de zoveel tijd zul je er toch echt aan moeten geloven om een nieuw fornuis uit te zoeken. Omdat je dit maar zo weinig doet kan het best wel een opgave zijn om uit te vinden welk fornuis je nou precies moet hebben. Tenslotte zijn er maar weinig mensen die zich hier dagelijks mee bezig houden en dus zul je op een bepaalde manier er achter moeten komen wat nu goede fornuizen zijn en welke je absoluut niet moet hebben. Net als met veel andere producten heb je natuurlijk altijd merken die minder goed bekend staan en merken die uitstekend bekend staan. Neem nu bijvoorbeeld een Smeg fornuis. Dit is een erg goed merk dat fornuizen produceert van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de fornuizen ook zeer uitgebreid, iets wat veel mensen erg prettig vinden. Tot een paar jaar geleden was het bijvoorbeeld niet standaard om een wokpit in een fornuis te hebben. Deze vorm van koken heeft echter in de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen en daarom is een Smeg fornuis daar automatisch van voorzien. Ideaal dus voor alle simpele maaltijden die je wilt bereiden. Zowel mensen die graag uitgebreid in de keuken staan als de mensen die het liever wat simpeler houden, een wok is altijd handig om te hebben. Maar dan moet je daar natuurlijk wel het juiste fornuis voor hebben, anders heb je er alsnog niets aan. Met een Smeg fornuis ben je van alle gemakken voorzien:

  • 6 gasbranders
  • superbrander
  • automatische vonkontsteking
  • thermokoppel vlambeveiliging
  • pandragers
  • multifunctionele oven

Het fornuis is 90 centimeter breed, uitgevoerd in een antraciet kleur. Het fornuis is echt een fornuis dat in eigenlijk iedere keuken wel past. Antraciet is een onopvallende kleur, maar geeft wel stijl aan de keuken. Daarnaast heeft het natuurlijk zoveel functionaliteit dat je je zeker zult afvragen hoe je het al die jaren zonder dit fornuis hebt gedaan. Smeg is een merk dat zeer goed bekend staat in de keukenwereld. Je hoeft maar naar een willekeurige keukenwinkel te gaan en ze zullen je zeker laten weten dat Smeg een goed merk is waar je zeker geen spijt van zult krijgen als je daar een fornuis van koopt.

Ga voor de multifunctionele Smeg oven

In deze tijd is het bijna niet meer te doen om een gasfornuis zonder oven te kopen. Dit heeft natuurlijk zo zijn voordelen, want je weet ook meteen zeker dat je weer een goed functionerende oven hebt. Bij het Smeg fornuis zit ook automatisch een oven. Deze multifunctionele Smeg oven brengt heel veel voordelen met zich mee. Zo zitten er uiteenlopende standen op.

  • hetelucht
  • onderwarmte
  • bovenwarmte
  • grill

Daarnaast zitten er ook nog diverse combinatie functies op. Wat je dus ook maar wilt klaarmaken in deze Smeg oven, het kan. Wanneer je voor dit Smeg fornuis kiest dan krijg je bij de oven standaard twee roosters en twee platen mee geleverd. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je deze nog apart zult moeten kopen. Wanneer je speciale gerechten in de Smeg oven wilt klaarmaken heb je daar soms meer voor nodig dan alleen maar simpele roosters en platen. Dit zul je natuurlijk wel apart moeten kopen, maar wanneer je erg van bakken houdt, heb je deze dingen vaak al in huis. Anders kun je deze producten natuurlijk makkelijk krijgen in de betere kookwinkels en ook in veel huis-, tuin- en keukenwinkels kun je dit soort producten vinden. Ga je bijvoorbeeld muffins bakken? Dan kun je dat natuurlijk eenvoudig in de Smeg oven doen, maar daarvoor moet je wel de juiste houders hebben. Dit zijn handige dingen om in huis te hebben. Muffins hoeven namelijk lang niet altijd zoet te zijn. Je kunt ook heerlijke eiermuffins klaarmaken in deze Smeg oven. Maar ook voor de mensen die niet graag bakken is deze Smeg oven erg fijn om te hebben. Het is een prima oven om de meest heerlijke pizza’s mee te maken bijvoorbeeld. Lekker makkelijk, maar wel een goed gerecht.

Smeg is eenvoudig in gebruik

Door de vlambeveiliging ben je ervan verzekerd dat je altijd veilig in de buurt van het fornuis kunt komen. Zolang er geen vlam is zal er ook geen vuur ontstaan en dat is voor veel mensen een erg prettig idee. Door de automatische vonkontsteking hoef je nooit aan de slag met losse lucifers of een aansteker. Dit zit allemaal al in het Smeg fornuis gebouwd. Op de website van De Schouw Witgoed vind je veel recensies over dit Smeg fornuis. Mensen zijn bijvoorbeeld ook erg te spreken over het prachtige design van het Smeg fornuis. Het design past in ontzettend veel keukens en is daarom bij veel mensen erg geliefd. Ook over de service van het bedrijf De Schouw Witgoed zijn mensen erg tevreden. Wanneer je het Smeg fornuis bij hen bestelt heb je het snel in huis en wordt het voor je geïnstalleerd. Dit is natuurlijk wel zo prettig, want dit doen de meeste mensen niet zo simpel zelf. Door de vele functionaliteiten van het Smeg fornuis kun je er alle kanten mee op en dat is iets wat veel mensen aanspreekt. Je kunt er uitgebreide maaltijden op koken, maar ook een simpele maaltijd maken met je kinderen is veilig en erg goed te doen. Je zult er dus zeker geen spijt van krijgen als je voor dit fornuis gaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn