Vindt u het belangrijk dat u uzelf kunt uiten? Ieder mens is namelijk een bijzonder individu met eigen gedachtes en wensen. En het is daarom ook niet zo vreemd dat de mens dat aan een ander wil laten zien. Erkenning is belangrijk voor velen en daarom kunt u bijvoorbeeld een eigen hoesje maken. Met hoesje bedoelen we natuurlijk de hoes die uw smartphone beschermd. In de eerste plaats is het gebruik van een dergelijk hoesje altijd aan te raden. Als was het alleen al om uw telefoon mee te beschermen. Een valpartij kan veel schade aan het scherm of aan de interne hardware veroorzaken en dan bent u verder van huis. Het is op dat soort momenten dat we ons beseffen hoe erg we verslaafd zijn geraakt aan deze technologie. Een eigen hoesje maken is daarom aan te bevelen, maar dat is zeker niet de enige beweegreden. Een eigen hoesje maken is leuk om te doen, zeker als u dat bij ons gaat doen: hoezzie.nl. Dus vanuit esthetisch oogpunt is het een goed idee om een eigen hoesje te maken. U kunt bij ons alle kanten op. Zo kunt u eigen schetsen maken en uploaden, foto’s toevoegen of een unieke tekst invoeren. We verkopen hoesjes in alle soorten en maten zodat elke smartphone van een mooi hoesje voorzien kan worden. Niet alleen is het erg leuk om een eigen hoesje te maken, u kunt er ook een voor een vriend of vriendin maken. Dat is pas een origineel verjaardagscadeau.

Wilt u een eigen hoesje maken? Vanaf nu kan het

U wilt een eigen hoesje maken, hoe gaat u dan te werk? Als u de volgende eenvoudige stappen doorloopt dan kunt u in een kort tijdsbestek een eigen hoesje maken:

  • Gaat u eerst naar onze website toe. Kijk eens rond bij alle te bedrukken producten zoals hoesjes, tabletcovers, knuffeldieren en zelfs mokken en sleutelhangers.
  • Dan is het zaak dat u uw telefoonmerk en model opzoekt. Klik bijvoorbeeld op “Apple” of “Samsung” en vervolg uw weg.
  • U hebt vervolgens de keuze uit 3 verschillende hoesjes. U kunt een kunststoffen hoesje ontwerpen, ook wel hardcase genoemd. Of rubberen hoesjes, softcase genaamd. En ten slotte de zogenaamde flipcase die u kunt openslaan als u bijvoorbeeld wordt gebeld.
  • Dan gaat u een eigen hoesje maken door uw foto’s, tekst en afbeeldingen toe te voegen met behulp van onze ingebouwde “creator”.

Is het eigen hoesje maken geslaagd? Maak dan de bestelling compleet door uw gegevens in te vullen en te betalen via PayPal of iDEAL. Wij gaan direct voor u aan de slag zodat u deze week al uw eigen ontworpen hoesje kunt aan gebruiken!

Wij zijn erg benieuwd naar uw creatieve uitspattingen!

Bij ons bent u nooit een dief van uw portemonnee. Sterker nog, we moeten de eerste website nog tegenkomen die goedkoper uw hoesjes drukt. Wist u dat we erg snel werken? We beloven u dat we altijd binnen 1 à 3 werkdagen hebben gedrukt én bezorgd! Een eigen hoesje maken zal vast en zeker in goede smaak vallen. Uw omgeving zal er positief op reageren dus laat hen ook weten hoe u er aan bent gekomen. Wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Dan vindt u op onze sociale media diverse foto’s. Bekijk deze portfolio eens rustig op Instagram, Twitter of Facebook en ga vervolgens zelf aan de slag. Overigens kunt u bij ons niet alleen maar hoesjes ontwerpen. Ook diverse andere leuke kleine cadeautjes en relatiegeschenken drukken we moeiteloos voor u of uw bedrijf af. Denk daarbij aan kussens, sleutelhangers, keukengereedschap, kleding en nog veel meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn