Roken, het is nooit een goed idee om daaraan te beginnen. Toch kunnen veel mensen het niet laten en dat kan leiden tot allerlei problemen. Denk hierbij aan:

  • hoge kosten, sigaretten groeien niet aan de boom
  • verslavend effect
  • allerlei gezondheidsproblemen, het is algemeen bekend dat roken slecht voor u is en zelfs dodelijk kan zijn op de langere termijn

Niets nieuws, maar waarom noemen we dit allemaal? Omdat er nu e-sigaretten zijn. E-sigaretten zijn juist het tegenovergestelde van de drie punten die we hierboven noemden: niet-verslavend, goedkoop en het kan er zelfs voor zorgen dat u zich nog nooit zo goed hebt gevoeld in uw hele leven. Doordat er vrijwel geen verslavende stoffen in e-sigaretten te vinden zijn loopt u een verlaagde kans om verslaafd te raken. U kunt er nog wel voor kiezen om nicotine erin te stoppen. Zo hebt u nog wel die heerlijke kik die u ook kreeg bij het roken van een normale sigaret, maar zonder allerlei vieze en ongezonde stofjes zoals teer en koolmonoxide. Dat is toch wel erg fijn, eindelijk weer gezonde longen en een verbeterde conditie. En dat is nog niet alles: u zult het absoluut merken in uw portemonnee en dat is in tijden als deze wel een heel erg mooie bijkomstigheid. E-sigaretten zijn een stuk plezieriger dan gewone tabaksproducten. Onder deze producten bedoelen we:

  • sigaren
  • pijptabak
  • shag
  • filtersigaretten
  • pruimtabak

Al deze manieren van inname betekenen vaak tevens een grote inname van stofjes die uw lichaam niet kan gebruiken. Teer en koolmonoxide zijn nou niet bepaald vriendelijk voor een menselijk lichaam. En zeg nou zelf: u bent toch geen snelweg? Het asfalteren van uw longen moet daarom verleden tijd zijn en dat kan nu dus met behulp van deze e-sigaretten. Zoals wellicht al wel duidelijk is geworden bevatten de e-sigaretten geen teer. U kunt er zelfs voor kiezen om de nicotine er langzamerhand uit te laten halen omdat er zeer veel verschillende soorten en smaakjes zijn. Zo is het mogelijk om ook afscheid te nemen van het verslavende effect van een gewone sigaret en kunt u dus de verslaving helemaal kwijtraken. En dat allemaal dankzij die superhandige e-sigaretten.

Hier bent u aan het juiste adres voor uw e-sigaretten

Natuurlijk zijn er vele manieren om te stoppen met roken. Allereerst moet u het natuurlijk wel zelf echt willen. Dat kan al vaak moeilijk zijn voor de meeste mensen. Na Oud en Nieuw houden mensen het misschien een maandje vol als goede voornemen maar vervallen dan vaak weer terug in hun oude ritme. Smoesjes zijn aan de orde van de dag en ook u ontkomt er vast niet aan. De verslaving is niet zo maar voorbij, dat begrijpen wij ook maar al te goed. Ook tijdens stressvolle periodes grijpt men vaak weer snel naar de sigaret. E-sigaretten kopen is dan ook een goed cadeau voor de kerstperiode. Stoppen met roken is namelijk een stuk gemakkelijker door deze e-sigaretten te gaan kopen en die hebt u dan mooi op tijd in huis om uit te proberen zo vlak voordat u uzelf moet gaan houden aan uw goede voornemens. Het is toch ook helemaal geen schande om e-sigaretten te roken? Het levert u wellicht juist complimenten op vanwege uw moed om dan toch eindelijk verantwoord af te bouwen. U zult waarschijnlijk een heuse trend kunnen zetten bij uw rokende vrienden en kennissen. En dat is graag wat wij willen bewerkstelligen. Er zijn louter positieve punten te bedenken bij het gebruik van e-sigaretten. E-sigaretten kopen en daarna gebruiken zal u doen opvallen dat het geen schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide bevat. Dus de andere bezoekers van openbare gelegenheden lopen niet het risico om passief mee te roken. Wel zo sociaal van uzelf en u hoeft niet bang te zijn om buiten een koude neus op te lopen door uw eigen verslaving. Dat is allemaal verleden tijd dankzij deze e-sigaretten.

Meer weten over deze vorm van roken? Neem contact met ons op!

Op onze site beste-e-sigaret.biz vindt u ons hele assortiment netjes gerangschikt terug. U kunt hier direct overgaan tot het bestellen van de e-sigaretten van uw keuze. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld het starterspakket, filters in alle smaakjes die je hartje maar wensen, en losse onderdelen zoals extra accu’s of draagbare opladers. Mocht u zelf nog wensen hebben omtrent bijvoorbeeld een nieuw smaakje, neem dan eens contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de mail maar zijn ook telefonisch bereikbaar. Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van deze e-sigaretten? Dat kan door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Die ontvangt u dan regelmatig in uw inbox. Een andere leuke manier om ons te blijven volgen is door ons toe te voegen op twitter of ons te liken op Facebook. We hebben vaak leuke acties voor u in petto en op deze manier bent u daar nog sneller van op de hoogte. E-sigaretten zijn voor iedereen van boven de 18 jaar en wij hopen hiermee een groot aandeel te kunnen hebben in het terugdringen van de sigarettenindustrie. Roken heeft in onze ogen zijn beste tijd gehad en het is tijd voor verantwoord omgaan met je lichaam. Wees dus slim en begin aan deze e-sigaretten. We hebben op deze wijze al veel mensen van hun verslaving af gekregen, lees daarvoor bijvoorbeeld eens en van de vele verhalen van onze bezoekers. Laat uw gevoel dus spreken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn