Ben je op zoek naar een leuk uitje voor jou en je partner? Dan is de prive spa in Noord-Holland van Spa 1001 misschien een leuk idee. Deze spa is niet zoals alle andere spa’s, want hij bestaat uit allerlei losse, kleine ruimtes die je prive kunt afhuren. Al deze ruimtes zijn voorzien van meerdere sauna-faciliteiten, waar je 2,5 ur 5 uur lang van kunt genieten. Je trekt gewoon de deur dicht en de ruimte is geheel ter jullie beschikking. In elke ruimte van hun prive spa in Noord-Holland vind je de volgende faciliteiten:

  • Warme voetenbaden
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een Finse sauna
  • Een jacuzzi
  • Een relaxbank

De ruimtes zijn ontzettend mooi aangekleed, en betegeld met de meest luxe Marokkaanse tegeltjes. Deze zijn zwart en wit, maar door de luxe, paarse verlichting lijkt alles paars. De sfeer is heel erg Oosters, mede door de mooie accessoires die ze hebben gebruikt. Mede daardoor is deze prive spa in Noord-Holland het perfecte uitje, want het is super romantisch en je komt er helemaal tot rust. Natuurlijk kun je hem niet alleen samen met je partner afhuren, maar ook met bijvoorbeeld je vriendinnen, zussen of je moeder. Je kunt de ruimtes namelijk mer meer dan 2 personen gebruiken, dus nodig gerust je hele vriendinnengroep uit voor een relaxt middagje. Hoe meer personen je meeneemt naar deze prive spa in Noord-Holland, hoe goedkoper het per persoon is. Er geldt echter wel een maximum van 6 personen per spa-ruimte. 

prive spa in Noord-Holland arrangementen

Wil je graag een middagje of avondje naar deze prive spa in Noord-Holland komen? Dan kun je op de website van Spa 1001 alle arrangementen checken. Ze hebben hele leuke dingen bedacht voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen. Je kunt namelijk de ruimte afhuren inclusief gebruik van badjas en slippers, en als je wilt daar zelfs een heuse high tea bij nuttigen. Deze wordt van tevoren of na jullie verblijf in deze sauna in de loungeruimte opgediend. Er zitten allemaal smaakjes thee bij en diverse hapjes, zowel zoet als hartig. Deze high tea wordt alleen op bestelling gemaakt, dus boek hem van tevoren, dan weet je zeker dat hij op tijd klaar is.

Het ideale dagje weg in Amsterdam

Ben je dol op onze hoofdstad maar wil je daar eens wat anders doen dan normaal? Dan kun je samen met je partner of vriendinnen deze prive spa in Noord-Holland afhuren. Dit kan voor 2,5 of 5 uur. De meeste mensen vinden 2,5 uur meer dan voldoende, maar als je met een wat grotere groep bent dan is 5 uur misschien beter. Je kunt dan urenlang gezellig bijkletsen in het bubbelbad. natuurlijk kun je als je dat wilt halverwege de high tea nuttigen in de loungeruimte. Deze mag helaas niet in de saunaruimtes van hun prive spa in Noord-Holland worden opgediend, maar dat mag de pret niet drukken. Uiteraard mag je daar wel gewoon water drinken. Sterker nog, dit is heel erg belangrijk want je zweet tijdens een saunabezoek heel erg veel. Je moet dus zorgen dat je gehydrateerd blijft. Dit doe je door water te drinken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn