Designmeubelenstyle - Design meubelsBent u op zoek naar design meubels? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Kom dan ook snel een kijkje nemen op onze website: designmeubelenstyle.nl want wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van diverse soorten design meubels. We mogen dan ook wel vol trots stellen dat we een van de grotere spelers op de markt zijn en dat is iets waar u de vruchten van kunt plukken. U hebt daardoor namelijk een grote keuze en tegelijkertijd houden wij onze prijzen laag van deze design meubels. Zo ontstaat er en win-winsituatie waar zowel wij als ook u de vruchten van kunt plukken. Dus wat wilt u nog meer? Hopelijk hebben we u er nu al van overtuigd om eens te kijken tussen onze design meubels. Eenmaal op de site aangekomen gaat er dan ook vast een wereld voor u open aan al deze pracht en praal. Bent u onlangs verhuisd? Dan is het wel zo prettig om helemaal opnieuw te beginnen. Uw oude meubels staan misschien niet meer bij uw nieuwe design meubels laat staan dat ze er net zo mooi uitzien. Kies dan ook voor een totale metamorfose. Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet al te veel geld hebt om dit allemaal te kopen. Gelukkig bent u bij ons nooit een dief van uw eigen portemonnee. We hebben zelfs een aparte webpagina met daarop vele kortingen van diverse design meubels die uit het assortiment zijn of omdat we nu eenmaal zo af en toe in een gulle bui zijn. Vergeet dan ook niet om onze site te bookmarken. Dan kunt u heier in de toekomst terug komen en wie weet hebben we dan wel net uw favoriete design meubels in de uitverkoop gedaan. Wees er in dat soort gevallen wel op tijd bij want vaak geldt de regel: op is op. Zeker als we hebben besloten om niet meer van dit merk te leveren of omdat de nieuwe collectie design meubels er aan zit te komen. Dan hebben we immers plek nodig in ons magazijn en gaat de oude collectie er vaak voor een interessant prijsje uit.

Design meubels koopt u bij ons

De term “design meubels” is misschien een beetje een vage term. We kunnen het ons in ieder geval wel goed voorstellen dat u niet zo goed weet wat we hier nu eigenlijk mee bedoelen. Natuurlijk betekent dit dat we diverse soorten meubelen verkopen. Daarbij kunt u onder andere denken aan:

  • Taflestafels in diverse soorten en maten voor bijvoorbeeld het studeren, om aan te eten of in de woonkamer om uw benen op te leggen
  • Stoelen en krukjes
  • Gehele bankstellen
  • En nog veel meer. Het voert te ver om een hele opsomming te plaatsen want anders wordt het nogal een flinke waslijst.

Het spreekt ook wel voor zich dat we diverse meubelen in store hebben. Wist u dat ze allen van gerenommeerde A-merken zijn? Vandaar dat we vol trots de label “design” op mogen plakken. Wij gaan hier prat op en testen daarom alle merken en de individuele producten uit zodat u waar voor uw geld krijgt. Het kan immers een flinke investering zijn. Zeker als u alles nieuw bij ons komt bestellen. Maar u krijgt dan wel design meubels van topmerken in huis dus u hoeft pas over decennia opnieuw te investeren in nieuwe design meubels. Dat maakt het kiezen voor een wat duurder merk veel handiger dan wanneer u met een massaproductie meubel aan komt zetten. De duur er van is nu eenmaal vele malen korter dus wees slim en kies voor onze design meubels. De toekomst gaat dan ook zeker uitwijzen dat dit een slimme zet van u is en dat u zelfs deze design meubels van generatie op generatie door kunt geven.

Als u vandaag bestelt dan hebt u ze morgen al in huis

We kunnen het ons goed voorstellen dat u nog wel eerst de kat uit de boom wilt kijken. Het kan immers zijn dat uw halve maandsalaris er aan opgaat dus dan wilt u de design meubels misschien eerst komen bekijken en voelen en uittesten. Dat is dan ook zeker mogelijk als u onze showroom komt bezoeken. Als u van te voren een afspraak maakt dan kunnen we daar vast rekening me houden, zorgen we dat u verwelkomd wordt door een personeelslid die u alle design meubels kunt laten zien en krijgt u daar uiteraard een lekker kopje koffie bij. Maar dit hoeft allemaal niet als u het zo wel gelooft. Dan kunt u aan de slag met afronden van uw bestelling. Ook dat is een eitje want onze website is natuurlijk tevens een webwinkel en we kunnen het ons niet voorstellen dat u daar niet eerder mee te maken hebt gekregen. Online bestellen is aan de orde van de dag dus dat zal vast ook voor u een peulenschil zijn om te doen. Kiest u dan ook uw gewenste design meubels uit en geef aan in welke kleuren u ze wilt ontvangen. Ook kunt u soms de afmetingen doorgeven dus vergeet niet om bij de extra opties te kijken zodat u zeker weet dat u uw gewenste product in huis krijgt na het afronden van de bestelling. U hebt uiteraard 14 dagen retourrecht maar dat zou vervelend zijn. U wilt immers dat het in een keer goed gaat. Hebt u dan ook persoonlijke vragen? Bel of e-mail ons dan meteen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn