Kort geleden heb ik ontdekt hoe waardevol bordspellen kunnen zijn, dat deel ik graag met iedereen. In een gezin is het heel leuk om dingen samen te doen. Maar dat is niet altijd makkelijk. Want iedereen is druk, heeft zijn of haar eigen interesses. Dus iedereen gaat vaak ongemerkt zijn eigen gang. Dat merkte ik ook in mijn eigen gezin. Mijn man en ik hebben allebei een drukke baan, een sociaal leven en daarbij hebben we nog onder meer het huishouden en sport. En de kinderen hebben het weer druk met hun schoolwerk en een vol sociaal leven. Dan is het moeilijk om tijd voor elkaar te vinden. Iedereen is bezig met zijn eigen leven en ik wilde een manier vinden om samen iets te doen. ’s Avonds zit iedereen vaak in zijn eigen wereld. De een leest een boek, de ander kijkt televisie. Dat wilde ik doorbreken en dat heb ik gedaan met bordspellen. Want met een spel heb je geen afleiding van de televisie of smartphones. Iedereen is bij ons zo fanatiek dat we wel willen winnen en dat kun je alleen doen door er met je volle aandacht bij te zijn. Ik vind het heel mooi wat bordspellen met je gezin kunnen doen. Je hebt weer aandacht voor elkaar. Het zorgt echt weer voor verbinding en daar ben ik heel blij mee.

Bij Spellenrijk vind je de leukste bordspellen

Inmiddels heb ik meerdere nieuwe bordspellen aangeschaft en is onze zondag ‘spelletjesdag’ geworden. Elke week vinden we wel een moment om even een spel te doen en iedereen heeft er veel lol in. Ik kan het iedereen die een gezin heeft aanraden om zo nu en dan met z’n alleen een spelletje te spelen. Het is heel leuk tijdens een vakantie, op een doordeweekse avond, met Kerst, het maakt niet uit wanneer. Als je er even tijd voor maakt, kun je aan bordspellen heel veel plezier beleven. Als je naar bordspellen op zoek bent, kan ik je aanraden om naar de site van Spellenrijk te gaan. Hier heb je ontzettend veel aanbod dus het is een feest om hier bordspellen uit te kiezen. Zo kun je rekening houden met de leeftijd waarvoor de bordspellen geschikt zijn, met de speelduur en het aantal spelers. Maar er zijn nog meer aspecten die kunnen bepalen welk spel het beste is voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is je voorkeur invullen en voor je het weet worden de bordspellen thuis bezorgd. Heel makkelijk en leuk dus!

Zo veel moois heeft Spellenrijk te bieden

Als je een bordspel wil kopen, kan ik je de site Spellenrijk aanbevelen. Hier kun je als klant rekenen op mooie voordelen:

  • Grote voorraad
  • Vriendelijke prijzen
  • Achteraf betalen
  • Goede service

Doordat ze een hele grote voorraad hebben, is de levertijd nooit lang. Je kunt doorgaans de volgende dag je spel thuis verwachten en dat is wel zo leuk. ook worden hier aantrekkelijke prijzen gerekend, het zou zonde zijn om meer te betalen dan nodig is. Ook kun je rekenen op een zeer goede service. Zo kun je bijvoorbeeld achteraf betalen, betaal je vanaf 50 euro geen verzendkosten. Bovendien kun je gewoon contact opnemen met een van de medewerkers als dat nodig is. Ze hebben een goede klantenservice waar je altijd op kunt rekenen. Dus ga naar de site en bekijk al het moois dat zij te bieden hebben. Plaats je bestelling en dan kun je snel lekker spelen. Van dobbelspellen tot puzzels, van gespreksstarters tot reisspellen. Ze hebben nog veel meer dan alleen het bordspel dus geniet van het artikel van jouw keuze.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn