Hoe vaak gebeurt het wel niet, u staat op het station, de trein heeft vertraging en tot overmaat van ramp is ook nog net de batterij van uw telefoon leeg. Natuurlijk is er nergens een stopcontact in de buurt en als dat wel zo was, dan had u waarschijnlijk uw oplader niet voor handen. Zou het niet handig zijn als u dan gebruik kon maken van draadloos opladen? Hetzelfde geldt voor uw mp3 speler, uw tablet, uw elektrische sigaret, uw e-reader of uw fototoestel. Allemaal zijn het apparaten waarvan u liever niet heeft dat de accu leeg is op een moment dat u geen enkele mogelijkheid hebt om deze op te laden. Hoe goed u ook uw best doet, hoe u er ook voor zorgt dat u nooit met een bijna lege batterij het huis verlaat, het kan toch altijd door omstandigheden voorkomen dat u met een lege accu komt te zitten. Met draadloos opladen zou u voor altijd een eind aan dit probleem kunnen maken. Draadloos opladen zou natuurlijk ook ideaal zijn als u op vakantie gaat en u niet zeker weet of uw wereldstekker of gewone stekkers wel in de plaatselijke stopcontacten passen. Of als u gaat kamperen en u niet iedere dag op een plek bent waar u de mogelijkheid hebt om uw accu’s op te laden. Ook is draadloos opladen natuurlijk ideaal als u op een festival bent. Festivals duren immers vaak meerdere dagen en vaak is het aantal stopcontacten dat beschikbaar is voor het opladen van apparaten zeer beperkt. Toch wilt u liever niet uw telefoon uit hoeven zetten om batterij te besparen en u wilt zeker weten dat u steeds de mogelijkheid hebt om foto’s te maken. Met draadloos opladen zou dit altijd mogelijk zijn.

Draadloos opladen is mogelijk

Het klinkt allemaal als verre toekomst muziek, maar dat is het niet. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat draadloos opladen nu al mogelijk is. Er zijn hiervoor twee verschillende apparaatjes op de markt, namelijk:

  • de powerbank
  • de Qi lader

De Qi lader is nog redelijk nieuw en heeft als grote voordeel dat er geen enkel stekkertje meer aan te pas hoeft te komen voor het draadloos opladen. U kunt gewoon uw telefoon, bijvoorbeeld, op de oplader leggen en door magnetische inductie wordt de accu van uw mobiel dan opgeladen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat uw toestel uitgerust is met de hiervoor benodigde techniek. Nog niet alle toestellen hebben dit standaard en ook de oudere modellen hebben dit uiteraard niet. Dit betekent dat een Qi lader ook nog niet voor iedereen die ideale keus is voor draadloos opladen. De powerbank daarentegen is wel door iedereen te gebruiken, het enige wat hiervoor nodig is, is dat uw apparaat opgeladen wordt via een USB-stekker. Is dit het geval, dan kunt u de powerbank hierop aansluiten en zal deze de batterij van uw apparaat weer helemaal opladen. Op deze manier kunt u heel veel apparaten opladen, zoals uw tablet, smartphone, mp3 speler en elektrische sigaret. Een groot voordeel van de powerbank is bovendien dat deze een zeer handzaam formaat heeft. Hij is in feite niet veel groter dan een usb-stick of lippenstift. Door dit formaat kunt u hem overal met u mee naar toe nemen, er is altijd wel een plekje voor in uw zak of in uw tas. Zo hebt u altijd de mogelijkheid tot draadloos opladen, bijvoorbeeld als uw trein vertraging heeft of als u op een vliegveld zit te wachten. Dit handige oplaadapparaatje beschikt over voldoende energie om uw accu weer eenmaal helemaal vol te laden via draadloos opladen. Het is daarom wel belangrijk om de powerbank meteen weer op te laden zodra u weer een stopcontact in de buurt hebt of weer thuis bent, wilt u altijd over de mogelijkheid van het draadloos opladen kunnen beschikken.

Waar te koop?

Lijkt draadloos opladen u ook heel erg handig, omdat u bijvoorbeeld regelmatig met de trein reist, vaak moet vliegen of erg van kamperen houdt? Dan wilt u natuurlijk graag weten waar u terecht kunt voor de verkoop van dergelijke producten. Bij Legetelefoon.nl vindt u een ruime collectie producten voor het draadloos opladen van accu’s van telefoons, mp3 spelers, e-readers, tablets en elektrische sigaretten. U vindt bij hen niet alleen maar de verschillende powerbanks en Qi laders, u kunt bij hen ook terecht voor het laten bedrukken van powerbanks. Dit is natuurlijk een heel leuk idee voor een relatiegeschenk, het is erg origineel en mensen zullen een dergelijk geschenk zeker weten te waarderen. Het komt immers iedereen goed van pas. Bijna iedereen beschikt tegenwoordig immers over apparaten als smartphones en tablets en bijna alle gebruikers hiervan zullen ook wel eens gewenst hebben dat draadloos opladen mogelijk was. Door hen dit als relatiegeschenk te geven, maakt u hun leven een stukje gemakkelijker en maakt u bovendien goede reclame voor uw bedrijf. Iedere keer dat zij de powerbank zullen gebruiken, zullen zij immers uw bedrijfslogo zien en zo aan uw bedrijf herinnerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Legetelefoon.nl u kan bieden op dit gebied, neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met hen op voor de mogelijkheden. Zij zullen u graag vertellen welke mogelijkheden zij u kunnen bieden op het gebied van draadloos opladen. Met hun producten hoeft u nooit meer met een lege batterij te staan en kunt u altijd uw mobiele apparaten gebruiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn