Iedereen die ondernemer is kan baat hebben bij een eigen website. Steeds meer mensen gaan immers op internet op zoek naar de producten of diensten die zij nodig hebben. Het is natuurlijk zonde als uw bedrijf niet op dit veel gebruikte medium vertegenwoordigd is. Een eigen website kan functioneren als een belangrijk visitekaartje, waarop mensen snel een goede indruk kunnen krijgen van uw bedrijf en waar het goed in is. Heeft u nog geen eigen website en wilt u er wel graag voordelig een aanmaken? Dan kunt u het beste kiezen voor een goed pakket voor WordPress hosting. Hiermee kunt u zelf uw website maken, wat u veel vrijheid geeft om deze naar eigen inzicht in te richten. Als u kiest voor een goede aanbieder van WordPress hosting, mag u daarnaast nog veel meer verwachten, zoals technische ondersteuning en goede beveiliging tegen onder andere virussen en malware. Vaak krijgt u bij WordPress hosting ook uw eigen e-mail adres met spam bescherming. Als u niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het onderhouden van uw website is het ook belangrijk dat u kiest voor WordPress hosting waarbij updates en back ups automatisch inbegrepen zijn. Deze essentiële onderdelen van goede WordPress hosting dragen eraan bij dat uw website goed blijft functioneren en dat er geen gegevens verloren gaan als zich problemen mochten voordoen. Maar waar vindt u nu een aanbieder van zulke complete hosting van WordPress? Online natuurlijk! Kijkt u bijvoorbeeld eens op de website van Datact.nl, een aanbieder van WordPress hosting die verschillende totaalpakketten aanbiedt. Uw voordeel is dat u zo precies een pakket kunt kiezen dat aansluit bij uw behoeften als het gaat om de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft voor uw website en het dataverkeer dat u verwacht. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is voor uw WordPress hosting! Wilt u meer weten over wat er allemaal inbegrepen is bij de hosting van WordPress door Datact.nl? Brengt u dan eens een bezoek aan hun website door te klikken op de volgende link: https://www.datact.nl/wordpress-hosting.php. U kunt natuurlijk ook nog even verder lezen in dit artikel. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van WordPress hosting door Datact.nl namelijk overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

Een compleet pakket voor WordPress hosting – de voordelen op een rij

Als u wel graag een eigen website wilt voor u bedrijf, maar hier niet teveel tijd, geld en moeite aan wilt besteden, bent u bij Datact.nl aan het juiste adres. Hier kunt u tegen scherpe prijzen totaalpakketten bestellen, waarbij u een compleet pakket aan diensten en software krijgt om meteen met uw eigen website aan de slag te gaan. Ook krijgt u alle ondersteuning die u nodig heeft om deze op langere termijn goed te laten functioneren. De dienstverlening omvat onder andere:

  • Uw eigen domeinnaam en e-mail adres
  • Hosting op maat, afhankelijk van uw behoeften
  • Automatische back ups en updates
  • Alle plugins en themes die u nodig heeft
  • Snelle installatie van de software
  • Bescherming tegen virussen, malware, DDOS attacks en spam
  • Ondersteuning van experts op het gebied van WordPress

Tot ziens online!

Een voordeel van WordPress hosting is dat WordPress een CMS (content management system) is dat ook door minder ervaren gebruikers van digitale middelen beheerd kan worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld eenvoudig teksten en afbeeldingen plaatsen, binnen een gebruiksvriendelijke structuur. Bij DataCT kunt u verder alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft om snel zelf een eigen website te maken. Deze kan al binnen een uur online zijn. We zien u daar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn